Film online: Zodiac - I se spunea Zodiac (2007)


Zodiac - I se spunea Zodiac0 film online subtitrat
7.8/10 (787)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
Zodiac film online subtitrat in roameste.

Zodiac – I se spunea Zodiac 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu o scenă din ziua de 4 iulie, 1969, cu cel de-al doilea atac al criminalului Zodiac, împuşcându-i pe îndrăgostiţii Darlene Ferrin (Ciara Hughes) şi Mike Mageau (Lee Norris). Mageau supravieţuieşte, dar Ferrin moare din cauza rănilor. O lună mai târziu, o scrisoare scrisă de Zodiac ajunge în ziarul San Francisco Chronicle. Paul Avery (Robert Downey, Jr.) lucrează la departamentul de criminalistică din cadrul ziarului, iar Robert Graysmith (Jake Gyllenhaal) se ocupă cu caricaturi politice. Ziarul primeşte scrisori codate din partea criminalului, ceea ce pune pe jar poliţia. Din cauza statutului său de caricaturist, Graysmith nu este luat în seamă de Avery şi editori, astfel că este exclus din investigaţiile referitoare la crime, chiar dacă el este foarte interesat de subiect.

El este atras în mod deosebit de codul criptat care este inclus în scrisori şi, în cele din urmă, i se oferă accesul la una dintre ele. Când reuşeşte să desluşească unul dintre coduri şi face câteva presupuneri corecte în legătură cu acţiunile criminalului, Avery începe să împărtăşească tot mai multe informaţii cu el. În timp ce se aflau într-un bar împreună, ei discută despre scrisorile codate. Criminalul Zodiac atacă din nou, înjunghiindu-i pe Bryan Hartnell (Patrick Scott Lewis) şi Cecelia Shepard (Pell James). Şi de această dată, una dintre victime îşi pierde viaţa, iar cealaltă supravieţuieşte.

La scurt timp după aceea, un taximetrist din San Francisco este împuşcat mortal, iar detectivii Dave Toschi (Mark Ruffalo) şi Bill Armstrong (Anthony Edwards) primesc acest caz. Criminalul, sau cineva care se dă drept el, continuă să se joace cu poliţia, vorbind la telefon cu avocatul Melvin Belli (Brian Cox) atunci când se află la o emisiune televizată. Avery şi Graysmith formează o alianţă şi aprofundează acest caz.

Film Online Zodiac - I se spunea Zodiac subtitrat in limba Romana