Film online: You’ve Got Mail - Mesaj pentru tine (1998)


You’ve Got Mail - Mesaj pentru tine0 film online subtitrat
7.0/10 (383)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1998
You’ve Got Mail film online subtitrat in roameste. You’ve Got Mail este o comedie aparuta in 1998. Tom Hanks, cistigatorul a doua Oscaruri, joaca in acest film rolul unuia dintre cele mai nesuferite personaje din cariera sa. Joe Fox este unul dintre proprietarii celui mai mare lant de librarii din Manhattan, Fox Books Superstore, un om cu singe rece care pune, fara sa clipeasca, afacerile pe primul plan. Pe parcurs, personajul lui Hanks sufera o transformare drastica, pentru ca in cele din urma sa redevina la ceea ce toata lumea se asteapta de la celebrul actor.
Kathleen Kelly (Meg Ryan) este proprietara unei mici librarii de carti pentru copii, “the shop around the corner”, pentru care deschiderea somptuosului magazin la citiva pasi de al ei inseamna falimentul micii afaceri incepute de mama ei cu ani in urma.
Cei doi se intilnesc la o actiune sociala si, din acel moment, incep sa se urasca din tot sufletul. Acasa, in schimb, fiecare dintre ei asteapta cu nerabdare ca partenerii lor sa plece pentru a intra pe Internet ca sa-si verifice mailul. Pentru ca, fara ca sa aiba nici cea mai mica banuiala, cei doi, tot conversindu-se zilnic sub pseudonimele de “Shopgirl” si respectiv “NY152”, se indragostesc nebuneste unul de altul. Dupa ce Fox isi inaugureaza magazinul, Kathleen i se plinge prietenului ei, NY152 despre aceasta problema si Fox afla astfel cine este misterioasa Shopgirl, de care se simte in aceeasi masura atras si in realitate. Singura lui problema este cum sa-si dezvaluie identitatea fara sa o piarda.
Filmul este o comedie romantica in stil clasic, neafectata de lucruri frivole ca pofte ascunse si sex gratuit. Filmul este ceea ce toata lumea se astepta sa fie si putin mai mult: o productie care ofera destul umor si romantism pentru a incalzi inimile fara sa se transforme intr-o supradoza de sentimentalism. Cei doi stralucesc in rolurile principale din aceasta comedie romantica, o reecranizarea filmului din 1940 al lui Ernst Lubitsch, “The Shop Around the Corner”.
Hanks si Ryan au fost angajati din doua motive: in primul rind, pentru ca sint simpatici, iar in al doilea rind, pentru ca lucreaza foarte bine impreuna, asa cum s-a intimplat si in “Sleepless in Seatle”, inca un film care a sparte box-office-ul. |n dorinta lor de a se asigura ca filmul va fi adorat de cinefili, producatorii nu s-au uitat la bani.
In 1999, filmul a cistigat premiul Golden Screen, Tom Hanks a fost nominalizat la American Comedy Award pentru cel mai amuzant actor si la Blockbuster Entertaiment Award, iar Meg Ryan a cistigat Blockbuster Entertaiment Award si a fost nominalizata la Globul de Aur pentru cea mai buna actrita, la American Comedy Award si la Golden Satellite Award.
Echipa care a lucrat la acest film a fost si ea de exceptie: directorul de imagine, John Lindley, este cel care a facut fotografiile “Field of Dreams” si succesul de box office “Michael”, Dan Davis este scenograful care a lucrat si la filme ca “Moonstruck”, “Reversal of Fortune” si “Searching for Bobby Fisher”, Albert Wolsky, directorul de costume (“All That Jazz” si “Bugsy”), Richard Marks, directorul de montaj (“As good as it gets”, “Apocalipse Now”) si compozitorul George Fenton (“The Fisher King”, “Dangerous Liaisons”, “Cry Freedom”) au la activ mai multe premii ale Academiei pentru filmele la care au mai lucrat.

Film Online You’ve Got Mail - Mesaj pentru tine subtitrat in limba Romana