Film online: Youth in Revolt (2009)


Youth in Revolt0 film online subtitrat
6.6/10 (59328)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
Youth in Revolt film online subtitrat in roameste. Youth in Revolt este o comedie aparuta in 2009.

Youth in Revolt 2009, film online DVDRip, subtitrat în Română

Nick Twisp (Michael Cera), un adolescent timid şi inadaptat social, locuieşte împreună cu mama lui, Estelle (Jean Smart) şi iubitul ei, Jerry (Zach Galifianakis), în Oakland, California. Când Jerry ajunge dator la un grup de marinari, el îi ia pe Estelle şi Nick pentru a merge într-un parc de rulote din Clearlake. Acolo, Nick o întâlneşte pe Sheeni Saunders (Portia Doubleday), o puştoaică de vârsta lui deşteptă şi nebunatică, interesată de cultura franceză şi care împarte acelaşi gusturi muzicale ca şi el. Deşi Sheeni are un iubit, ea şi Nick dezvoltă o relaţie romantică. Nick îi dăruieşte un câine pe nume Albert (după Albert Camus), dar acesta distruge biblia părinţilor lui Sheeni, care-l dau afară din casă.

Jerry trebuie să se întoarcă în Oakland şi îl desparte, astfel, pe Nick de Sheeni. Ea, însă, promite să aranjeze ca tatăl lui, George, să îşi găsească un loc de muncă în Ukiah, în timp ce Nick trebuie să se comporte urât pentru a fi dat afară de mama lui şi să se reîntoarcă la Sheeni. Înapoi acasă, Nick îşi creează un alter-ego numit François Dillinger, un provocator de probleme suav şi rebel. Imediat după ce nick ia această decizie, Jerry moare în urma unui atac de cord.

Sub influenţa lui François, Nick se comportă în continuare urât faţă de mama lui şi de noul ei iubit, ofiţerul de poliţie Lance Wescott (Ray Liotta). Nick îşi continuă „marşul triumfal” de-a se comporta ca un nesimţit şi a cauza probleme, astfel că după ce provoacă un accident de maşină, Lance este de acord să mintă în raport şi să spună că maşina a fost furată în schimbul plecării sale de acasă şi mutarea cu tatăl lui (Steve Buscemi). Deşi visul i s-a îndeplinit, problema este că părinţii lui Sheeni aud lucrurile pe care le-a făcut şi îi interzic fetei să se vadă cu el.

Film Online Youth in Revolt subtitrat in limba Romana