Film online: Wo hu cang long - Tigru şi dragon (2000)


Wo hu cang long - Tigru şi dragon0 film online subtitrat
8.0/10 (222)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2000
Wo hu cang long film online subtitrat in roameste.

Din negura timpului vine o poveste despre curaj, deceptie si destin, povestita la incrucisarea vietilor a doua femei aflate in lupta cu destinele lor.


Razboinicul legendar Li Mu Bai (Chow Yun-Fat) si frumoasa Yu Shu Lien (Michelle Yeoh), o femeie luptatoare sufera din cauza iubirii nedeclarate. El este de neinvins; ea, superb inzestrata - si cea mai apreciata femeie razboinica din tara sa. Amandoi au cautat sa faca dreptate poporului lor in detrimentul implinirii personale.
Incredintandu-i lui Yu sabia legendara, Green Destiny (Destinul verde), Li Mu Bai o roaga sa o duca in dar mult stimatului Sir Te, la Beijing. Nedorind sa mearga fara el, Yu accepta in cele din urma sa-i prezinte arma lui Sir Te.
Tanara si incapatanata aristocrata Jen (Zhang Ziyi) soseste in impunatorul Beijing impreuna cu guvernanta sa (Cheng Pei Pei) dupa mai multi ani petrecuti in tinuturile occidentale, unde tatal lui Jen lucrase ca judecator suprem. Pentru a-i asigura familiei nou mutate un statut social respectabil, mama lui Jen se grabeste sa o marite cu un bogatas. Acasa Jen pare cel mai apropiata de guvernanta ei, o prezenta sinistra si misterioasa in familia lor.


Cand splendida Green Destiny (Destinul verde) -care poseda niste puteri supranaturale - este furata, Yu face o serie de cercetari si descopera o urma care la prima vedere, pare sa duca la Jen. In timp ce Yu si Jen devin tot mai apropiate, Yu descopera ca tanara femeie ii invidiaza independenta. Cu toate acestea ea o avertizeaza pe Jen ca libertatea are un pret foarte mare. Dupa moartea tragica a logodnicului ei, devotamentul lui Yu pentru onoarea acestuia o impiedica sa-i impartaseasca sentimentele lui Li Mu Bai, pe care il iubeste in taina.
Pe de alta parte, Jen nedorind sa se impace cu ideea mariajului lipsit de dragoste care i-a fost aranjat, cauta o cale de scapare - chiar daca aceasta ar consta in asumarea identitatii celui mai cautat criminal din tara.
Nelinistea lui Jen este motivata de un secret din trecutul sau. Candva, in timpul unei calatorii prin desertul pustiu, trasura ei a fost atacata de banditi. Conducatorul acestei bande, Lo, a furat pieptenele ei pretios. Simtindu-se provocata, Jen a urmarit barbatul prin peisajul arid, l-a infruntat si s-a luptat cu el. Lo a rapit-o dupa care a eliberat-o pe Jen, jurand ca va deveni un om cinstit pentru a se casatori cu ea.


Acum Jen refuza sa renunte la visele ei de libertate -si la dragostea interzisa care ii tine in viata. In ziua propriei nunti ea dispare fara urma din camera sa.
Yu descopera ca guvernanta lui Jen este o faimoasa evadata deghizata. Si asta nu este totul legat de viitoarea mireasa. Guvernanta a invatat-o pe Jen sa devina o luptatoare extraordinara cu niste abilitati uimitoare care sfideaza legile gravitatiei ...o rivala de temut pentru Yu.
Yu si Jen vor fi destinate in cele din urma sa se infrunte in cea mai apriga confruntare din viata lor, una care la va schimba pentru totdeauna ca urmare a deznodamantului imprevizibil.

Film Online Wo hu cang long - Tigru şi dragon subtitrat in limba Romana