Film online: Wild Card - Joc periculos (2015)


Wild Card - Joc periculos0 film online subtitrat
7.2/10 (2237)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2015
Wild Card film online subtitrat in roameste.

Wild Card – Joc Periculos 2015, film online HD, subtitrat în Română

Detaliile despre viaţa lui Nick (Jason Statham) sunt prezentate vag, însă ne putem da seama de faptul că este foarte priceput în lucrurile violente. „Încarnarea” sa actuală este un britanic prietenos care face diverse favoruri oamenilor. Toţi cei pe care-i vedem menţionează despre aceste favoruri şi cât îi sunt de recunoscători lui Nick. Cea mai recentă misiune a lui este aceea de a-i face avansuri unei femei (interpretată de Sofia Vergara) şi apoi să se lase bătut de partenerul acesteia ca şi cum ar fi eroul ei.

Schema lor funcţionează ca unsă, Nick îşi primeşte cei 500 de dolari negociaţi, iar respectivul se alege cu respectul femeii sale. După aceea, o escortă pe nume Holly (Dominik Garcia-Lorido), care l-a îngrijit cândva pe Nick şi chiar l-a iubit, vine la el într-o stare foarte proastă după ce a fost abuzată şi îi cere să o ajute să se răzbune pe cel care a violat-o cu brutalitate şi a adus-o în starea în care se află.

Din moment ce Nick ştie cam tot ce mişcă prin lumea interlopă din Las Vegas, inclusiv un mafiot important cunoscut sub pseudonimul de Baby (Stanley Tucci), el reuşeşte cu uşurinţă să dea de urmele celor care au abuzat-o pe Holly. Mafiotul sadic Danny DeMarco (Milo Ventimiglia) şi oamenii lui de încredere îşi încrucişează calea cu Nick şi evident că iese ceea ce ne aşteptăm să iasă din partea lui Statham. Cu toate acestea, Nick nu realizează cine este cu adevărat Danny DeMarco, însă răzbunarea asupra lui îi va atrage o grămadă de probleme, deoarece tatăl puştiului este extrem de puternic şi are o influenţă mare.

Urmărește online filmul Wild Card – Joc Periculos 2015, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Film Online Wild Card - Joc periculos subtitrat in limba Romana