Film online: Wicker Park - Cărări întortocheate (2004)


Wicker Park - Cărări întortocheate0 film online subtitrat
7.4/10 (482)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
Wicker Park film online subtitrat in roameste.

Wicker Park 2004 (Cărări întortocheate), film online DVDRip, subtitrat în Română

Matt Simon (Josh Hartnett), un director de publicitate, se întoarce la Chicago alături de logodnica lui, Rebecca (Jessica Paré), după ce şi-au petrecut ultimii doi ani în New York. Într-o zi, aflându-se într-o clădire unde trebuia să pună la punct o călătorie de afaceri în China, i se pare că o aude pe Lisa (Diane Kruger), frumoasa dansatoare cu care a avut o relaţie romantică în urmă cu doi ani, înainte ca ea să dispară peste noapte. El renunţă în cele din urmă la călătorie şi porneşte în căutarea Lisei, iar povestea lor de dragoste este prezentată publicului.

Cardul de acces pe care l-a lăsat Lisa îl conduce pe Matt către un hotel unde găseşte un obiect de-al ei din argint şi un articol din ziar însemnat. El îi lasă un bileţel şi apoi îi cere prietenului sau, Luke (Matthew Lillard), să-i împrumute maşina, promiţându-i că se va întoarce înainte de căderea nopţii. Urmăreşte bărbatul din articolul respectiv până la un apartament unde descoperă un bilet pentru Lisa. Apartamentul este gol, dar Matt îi lasă şi el un bileţel în care-i cere să se întâlnească în Wicker Park. Când returnează maşina, Matt este în culmea fericirii crezând că a găsit-o pe Lisa, dar Luke este furios deoarece avea o întâlnire cu o femeie şi n-a putut ajunge la timp din cauza lui.

A doua zi, după ce a aşteptat degeaba în Wicker Park, Matt se întoarce la apartament unde este prins de o femeie brunetă (Rose Byrne)care susţine că numele ei este Lisa. Ea spune că bărbatul din articol o urmăreşte şi de aceea a fost la hotel, iar apoi îi cere să petreacă noaptea acolo. Precum era de aşteptat, cei doi ajung să facă sex, iar apoi, după ce ea pleacă la muncă, Matt aranjează să prindă un alt avion spre China.

Film Online Wicker Park - Cărări întortocheate subtitrat in limba Romana