Film online: What Women Want - Ce-si doresc femeile (2000)


What Women Want - Ce-si doresc femeile0 film online subtitrat
7.1/10 (129328)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2000
What Women Want film online subtitrat in roameste. What Women Want este o comedie aparuta in 2000.

What Women Want 2000 (Ce-şi doresc femeile?), film online HD, subtitrat în Română

Nick Marshall (Mel Gibson), un director de publicitate din Chicago şi „mascul alfa” care a crescut alături de o mamă faimoasă din Las Vegas şi este un şovinist. El are talentul de-a vinde orice bărbaţilor şi de-a seduce femeile, inclusiv o fată de la cafeneaua pe care o frecventează, Lola (Marisa Tomei). Chiar când crede că va avea parte de-o promovare, managerul său, Dan (Alan Alda), îl informează că preferă s-o angajeze în schimb pe Darcy McGuire (Helen Hunt) pentru a face firma ceva mai atrăgătoare pentru femei.

Mai mult decât atât, fiica lui în vârstă de 15 ani, Alex (Ashley Johnson), îşi petrece două săptămâni cu el atunci când fosta lui soţie pleacă în luna de miere împreună cu noul soţ. Lui Alex îi este jenă cu Nick şi nu-i place felul lui ultraprotector atunci când se întâlneşte cu iubitul ei. Dorind să le dovedească lui Darcy şi lui Dan că este foarte bun în meseria lui, Nick înceaercă să se gândească la o serie de produse pentru femei pe care Darcy le-a distribuit în urmă cu ceva vreme.

Într-o zi, el alunecă în baie şi cade în cadă ţinând în mâna un uscător de păr electric, suferind un şoc teribil. A doua zi, însă, el se trezeşte cu capacitatea de-a auzi gândurile menajerei sale care-i face curat prin apartament, iar apoi când merge pe stradă şi se întâlneşte cu numeroase femei el este capabil să audă tot ce gândesc acestea şi realizează că poate transforma acest lucru într-un avantaj la locul de muncă.

Urmăreşte online filmul What Women Want 2000 (Ce-şi doresc femeile?), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online What Women Want - Ce-si doresc femeile subtitrat in limba Romana