Film online: We Bought a Zoo - Avem un zoo! (2011)


We Bought a Zoo - Avem un zoo!0 film online subtitrat
7.5/10 (94379)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
We Bought a Zoo film online subtitrat in roameste. We Bought a Zoo este o comedie aparuta in 2011.

We Bought a Zoo 2011 (Avem un Zoo!), film online DVDRip, subtitrat în Română

Rămas văduv recent, Ben Mee (Matt Damon), încă în doliu şi lovindu-se de problemele comportamentale de la şcoală ale fiului său de 14 ani, Dylan (Colin Ford), care au condus la exmatricularea sa, decide să încerce un nou început şi să cumpere o nouă casă. După ce inspectează mai multe case alături de fiica lui, Rosie (Maggie Elizabeth Jones), şi agentul imobiliar, dar negăsind niciuna pe gustul lor, fetiţa găseşte un ziar cu ceea ce pare a fi casa perfectă pentru ei. Ei merg cu maşina spre o casă imensă şi locaţie superbă, iar Ben inspectează proprietatea, spunându-i agentului că este casa perfectă.

În timp ce agentul încearcă să-i explice că situaţia este „complicată”, ei aud un leu ce rage afară. Agentul imobiliar îi explică faptul că acea casă vine la pachet cu o grădină zoologică şi dacă vrea casa va trebui să cumpere şi grădina zoologică ce este închisă publicului de câţiva ani. Deşi nu este foarte încântat de ideea de-a se ocupa de o grădină zoologică şi a avea grijă de toate animalele, el decide să încerce atunci când o vede pe Rosie cât este de fericită jucându-se cu păunii. Dylan, însă, urăşte ideea de-a se muta departe de prieteni, retrăgându-se în arta lui ce a devenit tot mai macabră odată cu moartea mamei sale.

Fratele lui Ben, Duncan (Thomas Haden Church), încearcă să-l convingă să nu cumpere proprietatea, dar Ben nu-l ascultă şi o cumpără oricum. Personalul grădinii zoologice, în frunte cu îngrijitoarea şefă, Kelly (Scarlett Johansson), îl ajută pe Ben să renoveze grădina care se doreşte a fi redeschisă publicului. Când Kelly îl întreabă de ce a cumpărat grădina zoologică, din moment ce nu are habar în acest domeniu, Ben se gândeşte puţin şi răspunde „De ce nu?”.

Film Online We Bought a Zoo - Avem un zoo! subtitrat in limba Romana