Film online: Wasabi - Un poliţist cu capsa pusă (2001)


Wasabi - Un poliţist cu capsa pusă0 film online subtitrat
6.9/10 (190)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
Wasabi film online subtitrat in roameste. Wasabi este o comedie aparuta in 2001.

Wasabi 2001 (Un poliţist cu capsa pusă), film online DVDRip, subtitrat în Română

O femeie ce dansează provocator pentru a întreţine clienţii unui club de noapte este lovită brusc în faţă de Hubert Florentini (Jean Reno), un comisar al poliţiei franceze. Florentini o scoate din club cu cătuşele la mâini şi atacă alţi clienţi care se apropie în încercarea de-a o elibera pe femeie sau încearcă să-i blocheze ieşirea din club. Din păcate pentru el, unul dintre clienţii acestui club este chiar fiul şefului său. Hubert Florentini este pedepsit pentru metodele sale violente şi neortodoxe pe care le foloseşte ca să-şi atingă scopurile şi este trimis în concediu fără plată.

În ciuda succesului de care se bucură şi viaţa aparent plăcută în care luptă contra infractorilor, joacă golf şi face obiectul interesului unei frumoase femei (Bouquet), el încă n-a reuşit să treacă peste unica sa dragoste adevărată, Miko, o femeie spion din Japonia pe care a întâlnit-o cu 19 ani în urmă. După ce află despre moartea acesteia, el este chemat în Japonia de către avocatul femeii, Hishibachi (Haruhiko Hirata), pentru a asista la citirea testamentului ei. Hishibachi îl informează pe Florentini că a „moştenit” custodia lui Yumi (Hirosue), o tânără fată cu probleme comportamentale, adorabilă şi excentrică ce are dublă cetăţenie Franceză şi Japoneză.

El va trebui să aibă grijă de ea până când aceasta va împlini vârsta de 20 de ani (asta este vâsta la care o persoană devine adultă în Japonia), eveniment ce va avea loc peste doar două zile. Yumi, care a fost făcută să creadă că a venit pe lume ca rezultat al unui viol, îşi urăşte cu putere tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată. Florentini află mai târziu că Miko a fost implicată în furtul unei mici averi de la Yakuza, iar această avere urmează s-o moştenească Yumi când va deveni adultă cu acte-n regulă.

Urmăreşte online filmul Wasabi 2001 (Un poliţist cu capsa pusă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online Wasabi - Un poliţist cu capsa pusă subtitrat in limba Romana