Film online: War - Un asasin nemilos (2007)


War - Un asasin nemilos0 film online subtitrat
6.8/10 (59852)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
War film online subtitrat in roameste.

War – Un asasin nemilos 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

După un schimb de focuri cu triadele chinezeşti la un depozit din port, agenţii FBI John Crawford (Jason Statham) şi Tom Lone (Terry Chen) dau peste faimosul asasin Rogue (Jet Li), un fost asasin al CIA care acum lucrează pentru Yakuza Japoneză. Rogue îl prinde într-o ambuscadă pe Crawford şi este pe cale să-l execute atunci când apare Lone şi îl împuşcă în faţă, făcându-l să cadă în apă. Deşi cadavrul său n-a fost găsit niciodată, Rogue este declarat mort, însă el supravieţuieşte şi se răzbună pe Lone, ucigându-l împreună cu soţia şi fiica lui.

Trei ani mai târziu, Rogue îşi face din nou apariţia, lucrând pentru seful triadei chinezeşti Li Chang (John Lone). Rogue îl ajută pe Chang în lupta cu fostul lui şef, liderul Yakuza, Shiro Yanagawa (Ryo Ishibashi). El atacă la început un club deţinut de Yakuza, ucigând unul dintre gardieni şi conducătorii clubului pentru a recupera o pereche antică de cai din aur, amintiri de familie ale lui Chang. Totuşi, Rogue are un plan ascuns şi face în aşa fel încât să învrăjbească Yakuza şi Triadele pentru a porni un război una împotriva celeilalte.

Acum, şeful unităţii de luptă contra Crimei Organizată Asiatică, Crawford este mai hotărât ca niciodată să pună mâna pe Rogue şi a se răzbuna pentru moartea lui Lone. Urmărirea obsesivă a lui Rogue îl face pe Crawford să lase totul deoparte, inclusiv propria familie. Deşi se apropie de fiecare dată de capturarea lui, Rogue reuşeşte mereu să fie cu un pas înainte şi scapă de fiecare dată. În cele din urmă, mişculaţiile lui au făcut să-şi câştige încrederea atât din partea celor din Yakuza cât şi a Triadelor şi este pe cale de-a porni războiul mult dorit, un război pe care Crawford face tot posibilul să-l oprească.

Film Online War - Un asasin nemilos subtitrat in limba Romana