Film online: Valkyrie - Operaţiunea Valkyrie (2008)


Valkyrie - Operaţiunea Valkyrie0 film online subtitrat
7.6/10 (785)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
Valkyrie film online subtitrat in roameste.

Operatiunea Valkyrie 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Colonelul Forţelor de Aparare a Ţării Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) este rănit grav după un raid aerian din Tunisia, pierzându-şi un braţ şi un ochi, şi este readus acasă în Germania Nazistă. Între timp, Generalul Major Henning von Tresckow (Branagh) încearcă să-l asasineze pe Adolf Hitler prin plasarea unei bombe în avionul personal al acestuia. Bomba, însă, nu este bună şi nu detonează, iar Tresckow se duce la Berlin pentru a o recupera înainte de-a fi descoperită de altcineva. După ce află că Gestapoul l-a arestat pe Generalul Major Hans Oster, el îi ordonă generalului Olbricht (Nighy) să găsească un înlocuitor.

După ce îl recrutează pe Stauffenberg în Rezistența Germană, Olbricht îl prezintă pe acesta la o întrunire a comitetului secret care a coordonat tentativele anterioare de asasinare a lui Hitler. Printre membri se mai află Generalul Ludwig Beck (Stamp), Dr. Carl Goerdeler (McNally) şi Erwin von Witzleben (Schofield). Stauffenberg este uluit să afle că aceştia n-au pus la cale niciun plan pe care să-l execute în cazul în care una dintre tentativele de asasinare asupra lui Hitler reuşeşte. În timpul unui raid asupra Berlinului, lui îi vine ideea de-a folosi Operaţiunea Valkyrie, care implică detaşarea Armatei de Rezervă pentru a menţine ordinea în caz de urgenţă naţională.

Realizând că doar Generalul Friedrich Fromm (Wilkinson), şeful Armatei de Rezervă, poate iniţia operaţiunea, ei îi oferă un post important după căderea regimului nazist, însă acesta refuză să se implice în mod direct. Cum modificarea ordinelor pentru Operaţiunea Valkyrie trebuie să fie semnată de Hitler (Bamber), Stauffenberg îl vizitează pe acesta la reşedinţa din Bavaria. Influenţa lui Fromm îi permite lui Stauffenberg să se ducă direct la Hitler cu acea hârtie, şi în prezenţa lui Joseph Goebbels, Heinrich Himmler, Hermann Göring, Wilhelm Keitel şi Albert Speer, oamenii săi apropiaţi, îl laudă pe acesta pentru eroismul de care a dat dovadă în Africa de Nord, şi semnează fără a se uita cu atenţie.

Film Online Valkyrie - Operaţiunea Valkyrie subtitrat in limba Romana