Film online: Vacation - O vacanta de tot rasul (1983)


Vacation - O vacanta de tot rasul0 film online subtitrat
7.4/10 (61)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1983
Vacation film online subtitrat in roameste. Vacation este o comedie aparuta in 1983. Familia Griswold o face din nou lata in aceasta comedie absolut nebuna, a carei actiune se petrece pe intinderea a mai multor state din SUA.
Cea mai trasnita familie americana a tuturor timpurilor se duce intr-o vacanta in care, inevitabil, toate lucrurile vor iesi pe dos. Tatal Clark (Chevy Chase), mama Ellen (Beverly D’Angelo), fiul Rusty (Anthony Michael Hall) si fiica Audrey, la care se vor adauga, pe parcurs, tacanitul var Eddie si agasanta matusa Edna vor marca iremediabil locurile prin care trec.
Filmul care musteste realmente de situatii de un umor ilar este, conform retetei care a consacrat seria, cronica unei vacante de cosmar. La orice hotel la care se cazeaza, in orice parc de distractii sau punct de atractie turistica pe care-l viziteaza, familia Griswold face prapad. Capul familiei va fi iarasi magnetul tuturor necazurilor, artagoasa matusa expirandu-i pe bancheta din spate a masinii, o superba blonda de la un hotel din Nevada fiind la un pas sa-i arunce in aer casnicia si un grup de hoti foarte aproape sa-i fure rulota.
Acest film a fost extrem de bine primit in public, avind incasari de peste 61 de milioane de dolari.

Film Online Vacation - O vacanta de tot rasul subtitrat in limba Romana