Film online: Unleashed - Danny the Dog - Dresat pentru a ucide (2005)


Unleashed  - Danny the Dog - Dresat pentru a ucide0 film online subtitrat
7.4/10 (586)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
Unleashed film online subtitrat in roameste.

Unleashed 2005 (Dresat pentru a ucide), film online DVDRip, subtitrat în Română

Bart (Bob Hoskins) este un cămătar periculos ale cărui metode de a-şi face debitorii să achite datoriile îl implică şi pe Danny the Dog (Jet Li), un bărbat a cărui mentalitate este asemănătoare cu au unui copil sau câine; doar dacă Bart îi se scoate zgarda de metal pe care o poartă în jurul gâtului, Danny devine un luptător violent şi extrem de bun, care nu se dă în lături de la nimic pentru a-şi îndeplini scopul. Atunci când are acea zgardă, el este total inofensiv, o persoană retrasă şi timidă, având foarte puţine cunoştinţe despre cum să trăiască într-o societate şi este batjocorit constant de Bart.

Într-o zi, Bart realizează că ar putea să renunţe la această „carieră” de cămătar şi poate participa la nişte lupte ilegale înscriindu-l pe Danny. Dacă Danny câştigă luptele, Bart primeşte o mulţime de bani. Însă după prima luptă, Bart se implică într-o altercaţie cu un alt criminal şi este lăsat să moară după un schimb de focuri violent. Ranit foarte grav, Danny fuge la un depozit de antichităţi pentru a se adăposti şi acolo întâlneşte un pianist blând pe nume Sam (Morgan Freeman). Danny se regăseşte curând în apartamentul lui Sam şi al fiicei sale Victoria (Kerry Condon) şi începe o nouă viaţă alături de familia binevoitoare.

În mod curios, el este tot mai atras de muzică pe măsură ce petrece mai mult timp împreună cu Victoria. De asemenea, văzând cum este să ai o familie, el este curios să afle cine este mama lui. Câteva săptămâni mai târziu, Sam îl informează pe Danny că el şi Victoria trebuie să se mute înapoi la New York şi îl invită să meargă împreună cu ei deoarece acum deja face parte din familia lor – ceea ce Danny acceptă cu mare bucurie. Cu toate acestea, Danny dă peste mâna dreaptă a lui Bart şi este forţat să se întoarcă la acesta, care se pare că n-a murit. Bart îl bagă iarăşi pe Danny în circuitul luptelor ilegale, numai că Danny s-a schimbat şi nu se mai supune cu aceeaşi loialitate ordinelor.

Urmărește online filmul Unleashed 2005 (Dresat pentru a ucide), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Film Online Unleashed - Danny the Dog - Dresat pentru a ucide subtitrat in limba Romana