Film online: Unbroken - De neinvins (2014)


Unbroken - De neinvins0 film online subtitrat
7.8/10 (22458)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Unbroken film online subtitrat in roameste.

Unbroken – De neînvins 2014, film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu pilotul Louis „Louie” Zamperini (Jack O’Connell) care zboară cu un avion de luptă american pe deasupra insulei controlată de japonezi, Nauru, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Avionul său este foarte grav avariat şi mai mulţi membri ai echipajului său sunt răniţi. Frânele avionului sunt distruse, dar pilotul, Phil, reuşeşte cumva să îl oprească la sfârşitul pistei. Filmul trece apoi în trecut pentru a prezenta imagini din copilăria lui Louie şi prin ce a trecut ca imigrant italian în America.

El de mic era un copil problemă, fura, bea alcool şi fuma, spre dezamăgirea părinţilor săi. Într-o zi, Louie este prins când se uita pe sub fustele femeilor şi fuge, iar când fratele lui, Peter, vede cât de repede aleargă, hotărăşte să-l antreneze pentru a deveni atlet. Peter îl antrenează pe Louie în fiecare zi pentru a deveni cel mai bun. Pe măsură ce creşte, Louie devine un alergător faimos şi primeşte supranumele de „The Torrance Tornado”, reuşind chiar să se califice la Jocurile Olimpice din vara anului 1936, ce s-au desfăşurat în Berlin, Germania.

Revenind în prezent, Louie şi echipajul care supravieţuieşte prăbuşirii dim misiunea anterioară, împreună cu alţi soldaţi, sunt într-o misiune de căutare şi salvare a altor soldaţi cu un avion care fusese înainte folosit pentru piese. Louie nu crede că acel avion este capabil să zboare, însă ceilalţi îl contrazic. Cu toate acestea, în timpul misiunii, ambele motoare ale avionului cedează şi se prăbuşesc în ocean. Louie împreună cu alţi doi supravieţuitori petrec foarte multe zile pe nişte plute improvizate, iar apoi când reuşesc să ajungă la ţărm, calvarul lor nu doar că nu se opreşte, ci se accentuează.

Urmărește online filmul Unbroken – De neînvins 2014, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Film Online Unbroken - De neinvins subtitrat in limba Romana