Film online: Ultraviolet (2006)


Ultraviolet0 film online subtitrat
4.8/10 (458)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
Ultraviolet film online subtitrat in roameste.

Ultraviolet 2006, film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este un pic prea detaliată: Filmul se desfăşoară în anul 2078 şi prezintă anii de după o epidemie globală care a făcut ca oamenii să prezinte simptome asemănătoare cu vampirii, căpătând însă şi abilităţile pozitive ale acestora, cum ar fi o rezistenţă impresionantă sau lungirea caninilor. Fiinţele afectate de acest virus au o speranţă de viaţă de maximum 12 ani. Un grup medical de militanţi condus de Vice-Cardinalul Ferdinand Daxus (Nick Chinlund) a preluat controlul asupra guvernului şi a început să facă razii printre cetăţeni, iar cei infectaţi au fost exterminaţi pentru a încerca să controleze virusul.

Fiind infectată deja de zece ani, Violet Song Jat Shariff (Milla Jovovich) a devenit membră a unei mişcări subterane de rezistenţă care se luptă pentru a proteja fiinţele infectate de către guvernul care vrea să le extermine. Lucrând cu mişcarea de rezistenţă, Violet fură o armă ce se pare că a fost creată pentru a extermina toate fiinţele infectate, însă descoperă apoi că această armă este, în realitate, un băiat denumit drept „Şase” (Cameron Bright).

În loc să omoare copilul, Violet îl ia şi fuge împreună cu el, crezând că dacă se va folosi de anticorpii lui va putea să creeze un leac pentru a readuce oamenii infectaţi la starea lor iniţială. Ea ajunge ulterior să discute cu Daxus, iar acesta îi mărturiseşte că băiatul este fiul lui, însă ea nu crede acest lucru. În schimb, îl duce pe băiat la prietenul ei Garth (William Fichtner) şi acesta îi spune că băiatul nu are anticorpii necesari, astfel că nu are nicio valoare pentru nimeni.

Urmăreşte online filmul Ultraviolet 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online Ultraviolet subtitrat in limba Romana