Film online: Twelve Monkeys - Armata celor 12 maimuţe (1995)


Twelve Monkeys - Armata celor 12 maimuţe0 film online subtitrat
8.2/10 (681)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1995
Twelve Monkeys film online subtitrat in roameste.

Twelve Monkeys 1995 (Armata celor 12 maimuțe), film online DVDRip, subtitrat în Română

James Cole (Bruce Willis) este un criminal condamnat ce locuieşte sub oraşul post-apocaliptic Philadelphia în anul 2035. În anul 1996, suprafaţa pământului a fost contaminată de un virus atât de devastator încât i-a obligat pe supravieţuitori să se mute în subteran. În anii ce au urmat, oamenii de ştiinţă au conceput o formă imprecisă de călătorie în timp. Pentru a fi iertat de lume, Cole se oferă ca oamenii de ştiinţă să-l trimită într-o misiune periculoasă din trecut pentru a aduna informaţii despre virusul care se crede că a fost eliberat de o organizaţie teroristă cunoscută sub numele de „Armata celor 12 maimuţe”.

Misiunea lui este, dacă se poate, să pună mâna pe o doză pură din acel virus original pentru a se dezvolta un leac. Cole este bântuit de vise repetitive care implică o urmărire şi un schimb de focuri într-un aeroport. Călătoria în timp nu decurge aşa cum îşi doreau ei şi Cole ajunge în Baltimore, anul 1990, nu 1996 aşa cum era planul iniţial. El este arestat şi internat într-un spital de boli mintale la recomandarea doctorului Kathryn Railly (Madeleine Stowe). Acolo, el se întâlneşte cu Jeffrey Goines (Brad Pitt), un alt pacient care este obsedat de drepturile animalelor şi anti-consumerism.

După o tentativă de evadare, Cole este încuiat într-o celulă, dar dispare de acolo şi se întoarce în viitor. Înapoi în timpul prezent, Cole este intervievat de oamenii de ştiinţă care îi arată un mesaj vocal ce oferă locaţia Armatei celor 12 maimuţe şi certifică faptul că ei sunt responsabili de răspândirea virusului devastator. De asemenea, lui i se mai prezintă şi nişte fotografii ale celor implicaţi, iar unul dintre cei din poză este chiar o persoană pe care a întâlnit-o în călătoria în timp. El este trimis din nou în timp şi, după o mică „escală” în perioada Primului Război Mondial, ajunge în anul fatidic 1996.

Urmărește online filmul Twelve Monkeys 1995 (Armata celor 12 maimuțe), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Film Online Twelve Monkeys - Armata celor 12 maimuţe subtitrat in limba Romana