Film online: Transporter 2 - Curierul 2 (2005)


Transporter 2 - Curierul 20 film online subtitrat
6.8/10 (114379)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
Transporter 2 film online subtitrat in roameste.

The Transporter 2 (Curierul 2) 2005, film online DVDRip, subtitrat în Română

Frank Martin (Jason Statham) s-a mutat din sudul Franţei în Miami, Florida. Ca o favoare, el devine şoferul bogatei familii Billings. Căsnicia lui Jefferson (Matthew Modine) şi Audrey Billings (Amber Valletta) este pusă la grea încercare din cauza slujbei lui de înalt demnitar guvernamental. Frank se împrieteneşte cu fiul acestora, Jack (Hunter Clary), pe care îl duce şi aduce de la şcoala. Mai târziu, puţin ameţită de băutură, Audrey se duce acasă la Frank şi încearcă să-l seducă, dar el o trimite acasă într-un mod cât mai delicat. Frank se pregăteşte pentru sosirea Inspectorului Tarconi (François Berléand), prietenul lui detectiv din Franţa, care a venit să-şi petreacă vacanţa cu el în Florida.

Când Frank îl duce pe Jack la un consult medical, el îşi dă seama că doctorul şi recepţionera au fost ucişi şi în locul său au fost plasaţi nişte impostori. Între impostorii conduşi de Lola (Kate Nauta) şi neînarmatul Frank se porneşte o luptă grea. Frank scapă cu greu împreună cu copilul, dar când ajung acasă primeşte un telefon în care este informat că sunt în vizorul unui lunetist ce poate penetra geamurile antiglonţ ale maşinii lor. Frank este obligat s-o lase pe Lola în maşină şi pleacă de acolo toţi trei.

Ei ajung la un depozit unde Frank îl întâlneşte pe Gianni (Alessandro Gassman), cel care a pus la cale întreaga operaţiune. Lui Frank i se ordonă să plece, dar copilul rămâne acolo până când li se va plăti o răscumpărare generoasă. Suspectat de toată lumea, exceptând-o pe Audrey, că este implicat în răpire, Frank îl caută pe doctorul fals, Dimitri (Jason Flemyng), şi îl găseşte cu ajutorul lui Tarconi. După ce se preface că îl injectează cu un virus mortal, Frank îl lasă pe acesta să plece pentru a-l urmări când se duce să ia antidotul.

Film Online Transporter 2 - Curierul 2 subtitrat in limba Romana