Film online: Top Five (2014)


Top Five0 film online subtitrat
6.8/10 (6138)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
Top Five film online subtitrat in roameste. Top Five este o comedie aparuta in 2014.

Top Five – Top Cinci 2014, film online HD, subtitrat în Română

Andre Allen (Chris Rock), un comedian care se străduieşte să se „rebranduiască”, şi reporteriţa Chelsea Brown (Rosario Dawson) se plimbă pe străzile din New York şi discută despre vremurile care se tot schimbă. El a avut o carieră strălucită de comedian stand-up înainte ca faima lui să crească exponenţial când a făcut parte din franciza de mare succes „Hammy The Bear”, acolo unde a interpretat un poliţist în costum de urs. Acum, de fiecare dată când este văzut de cineva i se strigă „Hammy!”, amintindu-i de acel rol.

În prezent, Andre îşi doreşte să schimbe percepţia lumii despre el şi să creeze un film serios, ceea ce şi face în „Uprize”, unde interpretează o figură importantă din timpul Revoluţiei Haitiene, Dutty Boukman. De asemenea, el este logodit cu vedeta de televiziune Erica Long (Gabrielle Union). Din păcate pentru el, fanii săi sunt mult mai interesaţi dacă va mai face vreun film din seria Hammy sau dacă va mai face stand-up comedy decât de viitorul său film.

În cele din urmă, în timpul interviului, Chelsea adresează unele întrebări care-l deranjează pe Andre, cum ar fi „de ce nu mai este amuzant”. De asemenea, ea pătrunde un pic în viaţa personală şi îl întreabă despre problemele cu alcoolul pe care le-a avut, spunându-i în acelaşi timp că şi ea a trecut printr-o astfel de perioadă nefastă. Andre începe să povestească despre momentul cel mai greu din viaţa lui, pe când se afla în Houston, în anul 2003. Acolo l-a întâlnit pe Jazzy Dee, un şarlatan care susţinea că el poate face rost de orice are nevoie, însă…

Urmăreşte online filmul Top Five – Top Cinci 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online Top Five subtitrat in limba Romana