Film online: Thirteen - Treisprezece (2003)


Thirteen - Treisprezece0 film online subtitrat
7.2/10 (256)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
Thirteen film online subtitrat in roameste.

Thirteen – Treisprezece 2003, film online HD, subtitrat în Română

Tracy Freeland (Evan Rachel Wood), o puştoaică în vârstă de 13 ani, începe anul şcolar în Los Angeles din postura unei copile deştepte, inocentă şi scriitoare de poezii. Mama ei divorţată, Melanie (Holly Hunter), este o alcoolică în recuperare care a renunţat la liceu şi se străduieşte să câştige bani lucrând la un coafor pentru a o susţine pe Tracy şi pe fratele ei mai mare, Mason (Brady Corbet). La şcoală, Tracy se îndrăgosteşte de aprecierea pe care o primesc fetele populare de acolo şi este geloasă pe faptul că acestea sunt foarte dorite de băieţi, spre deosebire d ea.

Tracy încearcă să-şi elimine această imagine de fetiţă cuminte şi o roagă pe mama ei să-i cumpere haine mai provocatoare şi mai la modă. După această schimbare drastică de imagine, ea se duce la şcoală şi atrage privirile tuturor, cu precădere ale lui Evie Zamora (Nickki Reed), una dintre cele mai populare fete din şcoală, care o complimentează şi o invită să meargă l acumpărături pe Melrose Avenue din Hollywood. Cu toate că Evie îi dă un număr de telefon greşit, Tracy ia un autobuz spre Melrose şi le găseşte pe Evie şi prietena ei la un magazin din care încep să subtilizeze diverse lucruri.

Cu toate că nu îi place ceea ce vede, ea încă îşi doreşte să se integreze în cercul lor, aşa că trece la acţiune şi fură portofelul unei femei impresionându-le pe Evie şi Astrid. Cele trei merg apoi la o serie de cumpărături prin magazine folosind banii furaţi de Tracy. Ea şi Evie devin ulterior foarte bune prietene, iar Evie, având ceva probleme acasă, se mută pentru o vreme în casa lui Tracy. Cu toate că mama ei observă schimbările drastice de comportament şi influenţa nu tocmai pozitivă pe care o are Evie asupra ei, nu găseşte un mod blând de-a interveni.

Urmăreşte online filmul Thirteen – Treisprezece 2003, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online Thirteen - Treisprezece subtitrat in limba Romana