Film online: Thelma and Louise - Thelma si Louise (1991)


Thelma and Louise - Thelma si Louise0 film online subtitrat
7.6/10 (260)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1991
Thelma and Louise film online subtitrat in roameste.

Thelma & Louise 1991, film online DVDRip, subtitrat în Română

Două bune prietene, Thelma Dickinson (Geena Davis) şi Louise Sawyer (Susan Sarandon), pun la cale să plece împreună într-o vacanţă de două zile pentru a scăpa de rutina din viaţa lor cotidiană. Thelma este căsătorită cu un bărbat foarte strict, Darryl (Christopher McDonald), în timp ce Louise lucrează ca ospătar la un restaurant. Ele pleacă în maşina lui Louise, un Ford Thunderbird din anul 1966, decapotabil, însă vacanţa pe care o plănuiau în munţi se transformă cu repeziciune într-un coşmar încă dinainte să ajungă la destinaţie. Ele se opresc pe drum să bea ceva şi la barul cu pricina Thelma se întâlneşte şi dansează cu Harlan Puckett (Timothy Carhart).

După o vreme, când se îmbată, Harlan încearcă să o violeze în parcare. Louise îi descoperă la timp şi, folosind un pistol pe care l-a luat Thelma cu ele, îl ameninţă pe Harlan că îl va împuşca dacă nu le lasă în pace. Harlan le lasă în pace, dar pe când femeile pleacă de acolo cu maşina el strigă la ele şi le insultă, făcând-o pe Louise să-şi piardă controlul şi îl împuşcă mortal. Thelma sugerează să meargă la poliţie pentru a raporta cele petrecute, dar Louise îi spune că, fiind beată şi dansând cu el, nimeni nu le va crede că Harlan a încercat s-o violeze.

Temându-se că va fi băgată la puşcărie pentru crimă, Louise hotărăşte să fugă, iar Thelma o însoţeşte. Louise este hotărâtă să se ducă din Oklahoma şi până în Mexic cu maşina, dar refuză să o ia prin Texas din cauza unor motive din trecut pe care refuză să le spună. Îndreptându-se spre vest, ele întâlnesc un tânăr chipeş pe nume J.D. (Brad Pitt) şi Thelma o convinge pe Louise să-l ia cu ele. Louise îl contactează pe iubitul ei, Jimmy Lennox (Michael Madsen), şi îi cere să-i trimită prin bancă toate economiile ei.

Urmărește online filmul Thelma & Louise 1991, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Film Online Thelma and Louise - Thelma si Louise subtitrat in limba Romana