Film online: The Wrestler - Luptatorul (2008)


The Wrestler - Luptatorul0 film online subtitrat
7.8/10 (770)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
The Wrestler film online subtitrat in roameste.

The Wrestler – Luptătorul 2008, film online DVDRip, subtitrat în Română

Robin Ramzinski, cunoscut mai bine sub numele de scenă Randy „The Ram” Robinson (Mickey Rourke), este un luptător profesionist care a devenit celebru în anii ’80. Acum, trecându-i vremea, Randy se luptă în weekenduri în turnee independente din New Jersey şi lucrează cu jumătate de normă la un supermarket condus de Wayne (Todd Barry), un manager care face glume pe seama trecului de luptător al lui Randy. Client fidel al unui club de striptease, Randy se împrieteneşte cu o stripteoză pe nume Cassidy (Marisa Tomei) care, la fel ca Randy, devine tot mai bătrână pentru a-şi mai practica meseria. După ce câştigă un meci, Randy acceptă să facă un meci aniversar cu cel mai important adversar al lui din urmă cu 20 de ani, „The Ayatollah”.

Randy îşi intensifică antrenamentele care includ, printre altele, şi injecţii cu steroizi. După ce luptă într-un meci hardcore, Randy suferă un infarct în culise şi este supus ulterior unei operaţii pe cord. Doctorul îi spune că inima lui nu mai poate suporta efortul luptelor, astfel că Randy este obligat să se retragă şi începe să muncească cu normă întreagă la un butic. La sugestia lui Cassidy, Randy îşi vizitează fiica pe care n-a mai văzut-o de mult, Stephanie (Evan Rachel Wood), pe care a abandonat-o când era mică şi care îl respinge atunci când încearcă să stea de vorbă cu ea.

În timp ce îl ajută să cumpere un cadou pentru Stephanie, Cassidy mărturiseşte că are şi ea un băiat. Randy îi face avansuri romantice, pe care însă ea le respinge motivând nu-i permite slujba. Mai târziu, Randy îi oferă cadoul lui Stephanie şi îşi cere scuze pentru toate suferinţele pe care i le-a cauzat, iar apoi stabilesc să se vadă la o cină în sâmbăta următoare. Randy merge la clubul de striptease pentru a-i mulţumi lui Cassidy, dar aceasta îl respinge înc-odată, ceea ce-l face să meargă la prietenii lui luptători şi se îmbată ca porcul.

Film Online The Wrestler - Luptatorul subtitrat in limba Romana