Film online: The Way Way Back (2013)


The Way Way Back0 film online subtitrat
7.4/10 (92)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
The Way Way Back film online subtitrat in roameste. The Way Way Back este o comedie aparuta in 2013.

The Way Way Back 2013, film online DVDRip, subtitrat în Română

Adolescentul de 14 ani, Duncan (Liam James), merge la o casă de vacanţă din Cape Cod pentru a petrece vacanţa de vară alături de mama lui, Pam (Toni Collette), iubitul acesteia, Trent (Steve Carell), şi fiica lui Trent, Steph (Zoe Levin). Trent are un comportament faţă de Duncan vecin cu abuzul emoţional, făcând deseori remarci sau gesturi urâte. Ei ajung la casa respectivă unde sunt întâmpinaţi de vecini – alcoolica Betty (Allison Janney) şi copii săi, Susanna (AnnaSophia Robb) şi Peter (River Alexander). Duncan descoperă o bicicletă roz „de fete” în garaj şi începe să exploreze oraşului cu ea. El se întâlneşte apoi cu managerul aquapark-ului local, Owen (Sam Rockwell), care-l ia şi îi arată parcul.

Lui Duncan i se oferă un serviciu în cadrul parcului, ceea ce el acceptă cu mare drag, privindu-l ca pe o cale de scăpare din viaţa sa nefericită pe care o duce la casa de pe plajă. El este neglijat constant de mama lui care a început să consume alcool peste măsură, stă în oraş până târziu în noapte şi fumează marijuana cu alţi adulţi aflaţi în vacanţă ca şi ea. La un picnic cu ocazia zilei de 4 iulie, Duncan îl vede pe Trent sărutându-se cu o altă femeie, dar nu spune nimănui nimic.

Pam începe să suspecteze că Trent are o aventură, dar acesta reuşeşte s-o convingă că nu este nimic adevărat. Mai târziu, Duncan se ceartă cu Pam în faţa prietenilor şi vecinilor, spunându-i că ştie despre aventura pe care o are Trent. Drept răzbunare, Trent îi spune lui Duncan că motivul pentru care a trebuit să-l ia cu ei în vacanţă a fost că tatăl lui n-a dorit să aibă grijă de el – ceea ce îl supără foarte tare pe puşti şi fuge de acasă.

Film Online The Way Way Back subtitrat in limba Romana