Film online: The Water Diviner - Promisiunea (2014)


The Water Diviner - Promisiunea0 film online subtitrat
8.0/10 (10328)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
The Water Diviner film online subtitrat in roameste.

The Water Diviner 2014 (Promisiunea), film online HD, subtitrat în Română

Joshua Connor (Russell Crowe) este un fermier din Australia care trăieşte într-o zonă unde apa este greu de găsit, însă el se pricepe de minune să descopere locurile pe unde trece apa şi a fora acolo puţuri pentru a-şi alimenta gospodăria. Filmul se desfăşoară undeva în anul 1919, după Primul Război Mondial, iar cei trei băieţi ai lui Connor au luptat în Bătălia de la Gallipoli, Turcia, şi nu se mai ştie nimic despre ei, fiind declaraţi dispăruţi în luptă.

Deoarece soţia lui nu poate suporta gândul că şi-a pierdut copiii, ea hotărăşte să recurgă la un gest extrem şi să se sinucidă. Pierzându-şi astfel şi partenera de viaţă, Connor ia şi el o decizie îndrăzneaţă şi lasă totul în urmă pentru a merge în Turcia să găsească indicii referitoare la copiii lui şi să afle odată şi pentru totdeauna dacă aceştia sunt sau nu în viaţă. Ajuns acolo, el este primit cu oarecare ostilitate de patroana unui hotel unde se cazează, Ayshe (Olga Kurylenko), din cauza originilor sale şi a resentimentelor cauzate de pierderea soţului în război.

După ce află motivul sosirii sale în Turcia, Ayshe începe să lase deoparte resentimentele şi chiar să empatizeze cu suferinţele sale. Connor se împrieteneşte astfel cu ea şi cu băieţelul ei rămas orfan de tată. Continuându-şi misiunea de-a înţelege ce s-a petrecut cu băieţii lui, el este pus în faţa unor situaţii foarte dificile în care trebuie să găsească resursele necesare trecerii peste preconcepţii şi să privească lumea din jurul său nu ca pe nişte inamici ci ca pe oameni care au făcut totul pentru a-şi proteja ţara – la fel ca şi conaţionalii săi.

Urmăreşte online filmul The Water Diviner 2014 (Promisiunea), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online The Water Diviner - Promisiunea subtitrat in limba Romana