Film online: The Thin Red Line - La hotarul dintre viaţă şi moarte (1998)


The Thin Red Line - La hotarul dintre viaţă şi moarte0 film online subtitrat
7.9/10 (288)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1998
The Thin Red Line film online subtitrat in roameste.

The Thin Red Line 1998 (La hotarul dintre viață și moarte), film online DVDRip, subtitrat în Română

The Thin Red Line este un film de război american din anul 1998 regizat de Terrence Malick. Bazat pe romanul cu acelaşi titlu, filmul prezintă o poveste fictivă a Bătăliei de pe Muntele Austen ce a fost parte a Campaniei Guadalcanal din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Personajele centrale sunt interpretate de Sean Penn, Jim Caviezel, Nick Nolte, Elias Koteas and şi Chaplin. Acesta este primul film regizat de Malick după o absenţă de 20 de ani din lumea cinematografiei şi în distribuţie se mai regăsesc nume grele (care au fost sau devenit pe parcurs grele) precum Adrien Brody, George Clooney, John Cusack, Woody Harrelson, Jared Leto, John C. Reilly sau John Travolta.

Soldatul american Witt (Jim Caviezel) ia decizia să dezerteze din unitatea sa şi să se stabilească într-o zonă aparent fără griji printre Malaesienii din Pacificul de Sud. El este găsit, însă, şi trimis la închisoare de Sergentul Welsh (Sean Penn), care observă indiferenţa lui Witt faţă de război. Soldaţii din Compania C, Primul Batalion, Regimentul de Infanterie 27, Divizia de Infanterie 25 au fost aduşi la Guadalcanal ca întăriri pentru a asigura Henderson Field şi a-i împiedica pe japonezi să preia controlul insulei. Pe când aşteptau un transport al Marinei, ei stau şi discută despre vieţile lor şi despre invazie.

Pe punte, comandorul de batalion Locotenent-colonelul Tall (Nick Nolte) discută cu ofiţerul său de comandă Generalul Quintard (John Travolta) despre invazie şi importanţa ei. Compania C soseşte în Guadalcanal fără a întâmpina nicio opoziţie din partea inamicului şi mărşăluieşte spre interiorul insulei acolo unde dau peste localnici şi dovezi ale prezenţei japonezilor în zonă. Ei ajung aproape de Hill 210, o poziţie cheie a japonezilor. Aceştia au plasat un bunker în care se află mai multe arme de foc în vârful dealului pentru a avea o vizibilitate foarte bună asupra întregii zone şi orice tentativă a inamicului de-a ajunge acolo va fi oprită cu uşurinţă.

Urmăreşte online filmul The Thin Red Line 1998 (La hotarul dintre viață și moarte), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online The Thin Red Line - La hotarul dintre viaţă şi moarte subtitrat in limba Romana