Film online: The Starving Games (2013)


The Starving Games0 film online subtitrat
4.4/10 (201)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
The Starving Games film online subtitrat in roameste. The Starving Games este o comedie aparuta in 2013.

The Starving Games 2013 (Jocurile Lihnirii), film online DVDRip, subtitrat în Română

ATENŢIE!!! DESCRIEREA ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ! Aşa cum probabil e lesne de înţeles din titlu, The Starving Games este o parodie după mult mai cunoscutul The Hunger Games. Filmul este regizat de Jason Friedberg şi Aaron Seltzer, care mai au la activ câteva parodii, precum Meet The Spartans sau . Kantmiss Evershot se antrenează la trasul cu arcul prin pădure şi este surprinsă de iubitul ei, Dale, iar săgeata îl loveşte accidental pe Vrăjitorul din Oz. Ei se întorc în Districtul 12 unde rezidenţii de luptă pentru mâncare. Harry Potter, Ron şi Hermione sosesc şi ei acolo, iar Harry încearcă o vrajă.

La adunarea pentru cea de-a 75-a ediţie a Jocurilor Lihnirii, preşedintele Snowball explică faptul că a împărţit America în districte pentru a împiedica lucrurile stupide să se repete, precum Lady Gaga devenită preşedinte. În timpul alegerii participanţilor din Districtul 12, apar probleme când încep să fie menţionate nişte nume vulgare. Petunia, sora lui Kantmiss, o păcăleşte pe aceasta să-i ia locul atunci când numele ei este extras. Dale încearcă şi el să se ofere voluntar, dar este întrecut de idiotul Peter Malarky. Când încep jocurile, Kantmiss îi vede pe ceilalţi cum se luptă pentru echipamente, iar numărul lor se reduce considerabil din diverse motive.

Ea pune mâna pe un rucsac şi încearcă să fugă, dar este atacată de cineva surprinzător. Peter se aliază cu grupul lui Marco, care are ca scop drept uciderea lui Kantmiss. Şi Kantmiss se aliază ulterior cu un alt concurent pe nume Rudy şi jură să-i ucidă pe ceilalţi prima oară. Dorind să „condimenteze” puţin jocurile, Snowballs îşi doreşte o poveste de dragoste între lesbiene, dar află că Kantmiss este singura femeie rămasă în competiţie, astfel că se poate doar o poveste de dragoste normală.

Film Online The Starving Games subtitrat in limba Romana