Film online: The Soloist - Solistul (2009)


The Soloist - Solistul0 film online subtitrat
7.2/10 (267)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2009
The Soloist film online subtitrat in roameste.

The Soloist 2009 (Solistul), film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 2005, Steve Lopez (Robert Downey, Jr.) lucrează ca jurnalist la publicaţia L.A. Times. El este divorţat şi acum îşi desfăşoară activitatea sub comanda fostei sale soţii, Mary (Catherine Keener). Într-o zi, el aude o melodie cântată la vioară şi când se duce să vadă de unde vine sunetul se întâlneşte cu Nathaniel Ayers (Jamie Foxx), un schizofrenic fără casă care cântă la acea vioară. În timpul conversaţiei care urmează, Lopez află că Ayers a aplicat cândva la universitatea Juilliard.

Curios în legătură cu modul în care un student al unei astfel de universităţi de mare prestigiu a ajuns pe străzi, Lopez îi contactează pe cei de la Juilliard şi descoperă că nu există nicio înregistrare cum că Ayers ar fi absolvit vreodată de acolo. Cu toate că la început se gândeşte că un schizofrenic talentat la cântatul la vioară nu merită timpul său, Lopez realizează curând că nu are o altă poveste mai bună despre care să scrie. Din fericire, el află că Ayers a fost student acolo, dar a renunţat după doar doi ani.

Întâlnindu-l din nou a doua zi, Lopez îi spune lui Ayers că vrea să scrie un articol despre el, însă acesta pare că nu îl bagă în seamă. Deoarece nu ajunge nicăieri, Lopez o caută şi contactează pe sora lui Ayers (Lisa Gay Hamilton), iar aceasta îi oferă informaţiile de care are nevoie pentru a putea face cunoscută publicului larg povestea schizofrenicului muzician rămas pe străzi. Povestea pe care o publică Lopez în ziar se bucură de o atenţie deosebită din partea cititorilor.

Urmăreşte online filmul The Soloist 2009 (Solistul), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online The Soloist - Solistul subtitrat in limba Romana