Film online: The Skeleton Key - Cheia schelet (2005)


The Skeleton Key - Cheia schelet0 film online subtitrat
6.6/10 (74050)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
The Skeleton Key film online subtitrat in roameste.

The Skeleton Key 2005 (Cheia schelet), film online DVDRip, subtitrat în Română

Caroline Ellis (Kate Hudson), este o asistentă medicală din New Orleans care se angajează ca îngrijitoare la o casă din sudul Louisianei. Patroana casei este Violet Devereaux (Gena Rowlands) şi are grijă de soţul ei, Benjamin (John Hurt). Cu ceva insistenţe din partea avocatului imobiliar al familiei, Luke Marshall (Peter Sarsgaard), ea acceptă jobul. Caroline, datorită curiozităţii sale, descoperă curând că moşia aceasta are un trecut întunecat. Ajungând într-o cameră secretă din pod (acolo unde bătrânul a suferit atacul cerebral) folosind o cheie cu craniu pe care i-a dat-o Violet, ea descoperă nişte păpuşi, cărţi de vrăjitorie, borcane cu poţiuni şi alte lucruri folosite pentru magie.

Violet îi mărturiseşte lui Caroline (iar nouă ni se prezintă imagini din trecut) că acea cameră a aparţinut unor servitori care au fost angajate acolo în urmă cu 90 de ani. Cuplul format din Mama Cecile (Jeryl Prescott) şi Papa Justify (Ron McCall) erau practicanţi de Hoodoo (a nu se confunda cu Voodoo). Cei doi se pare că au fost linşaţi atunci când s-a descoperit că făceau vrăji pe copiii proprietarilor casei. De asemenea, Violet îi spune că ei nu ţin oglinzi în casă deoarece văd în ele reflecţiile servitorilor cu pricina. Cu toate acestea, Caroline rămâne sceptică.

Pentru a găsi răspunsuri în legătură cu magia hoodoo, despre care Caroline crede că-i afectează boala lui Benjamin într-un mod psihosomatic, ea urmează sfatul unei prietene şi merge la un magazin obscur care ar comercializa mecanisme de apărare împotriva acestei magii care se presupune că este folosită asupra lui Benjamin. Chiar dacă ea nu crede în magie, pe Benjamin ar putea să-l ajute să creadă că acest lucru îl apără de rele. Femeia care vinde acolo îi spune acelaşi lucru: hoodoo nu te poate afecta dacă nu crezi în ea.

Urmăreşte online filmul The Skeleton Key 2005 (Cheia schelet), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online The Skeleton Key - Cheia schelet subtitrat in limba Romana