Film online: The Ruins - Ruinele (2008)


The Ruins - Ruinele0 film online subtitrat
6.4/10 (51945)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2008
The Ruins film online subtitrat in roameste. The Ruins este o de groaza aparuta in 2008.

The Ruins 2008 (Ruinele), film online DVDRip, subtitrat în Română

Două cupluri americane (Jeff cu Amy şi Eric cu Stacy) aflate în vacanţă în Mexic se împrietenesc cu un turist german pe nume Mathias şi decid să-l ajute pe acesta să-şi găsească fratele, Heinrich. Heinrich a întâlnit o femeie arheolog pe care a urmat-o la o săpătură arheologică de la ruinele Mayaşe aflate în junglă şi n-a mai fost văzut de atunci. Dimitri, un prieten de-al lui Mathias, se alătură şi el expediţiei. Când grupul ajunge la ruine, sătenii Mayaşi apar cu puşti şi arcuri. Mathias încearcă să le explice că îl caută pe fratele lui, dar sătenii nu înţeleg nici spaniola nici engleza.

Dimitri îi abordează pe săteni în speranţa că se va face înţeles şi va aplana conflictul ce pare iminent, dar este ucis. Restul grupului fuge printre ruine pentru a scăpa de săteni. În vârf, ei găsesc o tabără abandonată şi în centru este un puţ ce duce în jos. Din păcate pentru ei, nu pot suna după ajutor deoarece telefonul lui Mathias nu are semnal, iar celălalt este la mayaşi. Ei aud un telefon sunând din interiorul ruinelor, iar Mathias spune că e sigur că tonul de apel este cel al fratelui său, astfel că este coborât acolo. În acel moment, funia se rupe, iar el cade şi rămâne paralizat.

Între timp, Amy şi Jeff coboară treptele templului în speranţa că se vor înţelege cu mayaşii, dar fără vreun rezultat. Furioasă, Amy aruncă o rădăcină de viţă de vie înspre ei şi loveşte un băiat, iar mayaşii îl împuşcă pe băiatul respectiv imediat. Cei doi realizează că mayaşii se tem de viţa de vie şi nu le va permite să plece din cauză că i-a atins. Mai târziu, Stacy şi Amy coboară în puţ pentru a-l ajuta pe Mathias şi găsesc telefonul. În dimineaţa următoare, Stacy observă o rădăcină de vie care a crescut în rana din piciorul ei pe timpul nopţii. De asemenea, rădăcinile de vie s-au înfăşurat în jurul picioarelor lui Mathias pe care le-a devorat până la os.

Film Online The Ruins - Ruinele subtitrat in limba Romana