Film online: The Rock - Fortareata (1996)


The Rock - Fortareata0 film online subtitrat
7.7/10 (445)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1996
The Rock film online subtitrat in roameste.

The Rock – Fortăreaţa 1996, film online HD, subtitrat în Română

Un grup de Puşcaşi Marini americani condus de Generalul Frank Hummel (Ed Harris) şi adjunctul său, Maiorul Tom Baxter (David Morse), confiscă mai multe rachete letale dintr-un buncăr. A doua zi, Hummel şi oamenii lui, împreună cu mai mulţi puşcaşi renegaţi, conduşi de Căpitanii Frye (Gregory Sporleder) şi Darrow (Tony Todd), preiau controlul asupra Alcatrazului şi iau 81 de ostatici. Hummel ameninţă că va lansa acele rachete asupra oraşului San Francisco în cazul în care guvernul Statelor Unite ale Americii nu îi plăteşte suma de 100 de milioane de dolari dintr-un cont al armatei ce a fost alimentat cu bani proveniţi din vânzarea ilegală de arme.

Sumă pe care o va redistribui către membrii trupelor sale şi către familiile celor care şi-au dat viaţa pentru ţară în misiuni clandestine şi nu au primit niciun fel de compensaţii. Pentagonul şi FBI-ul dezvoltă un plan de a recuceri insula cu ajutorul echipei Marinei Americane şi a specialistului în arme chimice, Dr. Stanley Goodspeed (Nicolas Cage). Încrederea lui Goodspeed, deja şubredă din cauza faptului că el este doar un „şobolan de laborator” cu experienţă de luptă aproape zero, este pusă la şi mai mult la încercare atunci când logodnica lui, Carla (Vanessa Marcil), îi mărturiseşte că aşteaptă un copil.

Directorul FBI James Womack (John Spencer) este obligat să-şi îndrepte atenţia spre un prizonier federal, John Mason (Sean Connery), un britanic de 60 de ani ce este suspectat de faptul că lucrează pentru serviciul secret MI-6 şi spionează America şi care a fost ţinut în temniţă fără a fi judecat timp de mai mulţi ani din motive pe care Womack refuză să le precizeze. Mason este singurul deţinut din închisoarea Alcatraz care a reuşit vreodată să evadeze şi să scape de pe insulă.

Urmăreşte online filmul The Rock – Fortăreaţa 1996, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

CD 1

Film Online The Rock - Fortareata subtitrat in limba Romana