Film online: The Reluctant Fundamentalist - Fundamentalistul (2012)


The Reluctant Fundamentalist - Fundamentalistul0 film online subtitrat
7.0/10 (53)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2012
The Reluctant Fundamentalist film online subtitrat in roameste.

The Reluctant Fundamentalist 2012 (Fundamentalistul), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul se desfăşoară în Lahore, Pakistan, cu Anse Rainier (Gary Richardson), un profesor american la Universitatea din Lahore ce este răpit pe când se întorcea acasă. A doua zi, răpitorii trimit o înregistrare video prin care solicită eliberarea a 690 de deţinuţi ce se află într-un lagăr de concentrare musulman din Kot Lakhpat şi 700.000 de dolari pentru copiii din Waziristan în schimbul predării profesorului. Un jurnalist american din Pakistan şi informator sub acoperire al CIA, Bobby Lincoln (Liev Schreiber), aranjează un interviu cu unul dintre colegii lui Rainier de la Universitatea din Lahore, Changez Khan (Riz Ahmed), care este suspectat că ar fi implicat în răpire.

Întorcându-ne în anii 2000, Changez, fiul unui poet celebru (Om Puri), duce o viaţă privilegiată în Lahore. Changez obţine o bursă şcolară pentru Universitatea Princeston, iar de acolo obţine un contract de pregătire la o firmă importantă de pe Wall Street. Înainte de-a se angaja, el merge într-o vacanţă în Grecia unde o cunoaşte pe Erica (Kate Hudson), o fotografă americană care deplânge moartea iubitului său, de care se îndrăgosteşte imediat. Relaţia lor se dezvoltă atunci când Changez se întoarce în SUA şi devine un angajat model aflat sub comanda lui Jim Cross (Kiefer Sutherland).

Când se petrec atacurile de la World Trade Center, Changez se află într-o călătorie de afaceri în Manila, iar când se întoarce în America este imediat luat în vizor de către oamenii de securitate ai aeroportului din cauza înfăţişării sale şi este percheziţionat la sânge. Treptat, atitudinea lui pozitivă faţă de America începe să se schimbe din cauza modului în care este privit şi tratat. Deşi lucrurile păreau a merge pe un făgaş bun, nici relaţia lui cu Erica nu mai este una roză deoarece ea încă nu poate trece peste moartea fostului ei iubit.

Film Online The Reluctant Fundamentalist - Fundamentalistul subtitrat in limba Romana