Film online: The Pyramid (2014)


The Pyramid0 film online subtitrat
5.0/10 (2828)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
The Pyramid film online subtitrat in roameste. The Pyramid este o de groaza aparuta in 2014.

The Pyramid – Piramida 2014, film online HD, subtitrat în Română

O echipă de arheologi descoperă o piramidă vastă îngropată sub deşertul egiptean; o piramidă care are doar trei laturi, nu patru precum Piramidele din Giza. Echipei i s-a ordonat să părăsească locaţia din cauza unor revolte ce au avut loc în Giza, dar mai ales din cauza gazului toxic care se află în acea piramidă. Însă o dezbatere între tată şi fiică, Dr. Miles Holden (Denis O’Hare) şi Dr. Nora Holden (Ashley Hinshaw), îi face să mai rămână puţină vreme ca să-şi arunce privirea în interior şi trimit un roboţel pentru a investiga.

După ce roboţelul este distrus într-un mod neaşteptat şi necunoscut, ei hotărăsc să meargă personal acolo pentru a vedea ce s-a întâmplat şi să-l recupereze. La scurtă vreme după ce intră în catacombele piramidei ei ajung să-şi piardă calea şi să se rătăcească în întunericul acela, iar o secţiune din podea se prăbuşeşte sub picioarele lor, rănindu-l şi înţepenindu-l pe Luke (Daniel Amerman), unul dintre jurnaliştii care se află acolo pentru un reportaj – celălalt fiind Sunni (Christa Nicola=.

În timp ce se străduieşte să urce înapoi, Sunni este zgâriată pe faţă de o creatură nevăzută şi cade înapoi. Lăsându-l pe Luke în urmă pentru a încerca să găsească o altă cale de ieşire, ei îl aud pe acesta ţipând îngrozit şi se întorc la el, însă nu mai găsesc decât o urmă de sânge care duce sus pe zid. Ei realizează în acel moment că, uneori, lucrurile ascunse este mai bine să rămână aşa deoarece există un motiv întemeiat pentru care nu au fost lăsate în văzul tuturor.

Urmăreşte online filmul The Pyramid – Piramida 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online The Pyramid subtitrat in limba Romana