Film online: The Pursuit of Happyness - In cautarea fericirii (2006)


The Pursuit of Happyness - In cautarea fericirii0 film online subtitrat
8.4/10 (1662)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2006
The Pursuit of Happyness film online subtitrat in roameste.

The Pursuit of Happyness 2006 (În căutarea fericirii), film online DVDRip, subtitrat în Română

În San Francisco, anul 1981, Chris Gardner (Will Smith), îşi investeşte toate economiile strânse de-a lungul vieţii în nişte scanere portabile pe care încearcă să le vândă doctorilor ca o alernativă la tomografele standard. Deşi reuşeşte să vândă cea mai mare parte dintre ele, timpul dintre vânzări este destul de mare şi nevoia de bani tot mai acută o enervează pe soţia lui şi aşa cam înstrăinată, Linda (Thandie Newton), care îl părăseşte până la urmă şi se mută la New York. După ce Linda îi spune verde-n faţă, fără vreun pic de regret, că nu este capabilă să crească de una singură copilul, ea acceptă ca fiul lor, Christopher (Jaden Smith), să rămână cu tatăl său.

În timp ce se afla în oraş, încercând să mai vândă unul dintre scanerele sale, Chris se întâlneşte cu Jay Twistle (Brian Howe), manager la o firmă de brokeraj pe nume Dean Witter, şi îl impresionează cu abilitatea sa de-a rezolva un Cub Rubik în timpul unei scurte deplasări cu taxiul. Chris n-are suficienţi bani pentru a-l plăti pe taximetrist, aşa că o ia la fugă după ce ajunge la destinaţie, iar respectivul îl urmăreşte până în staţia unui metrou, strigând după el să-i dea banii pe care îi datorează. Chris intră într-un metrou, dar îşi pierde unul dintre scanere. Această amiciţie cu Twistle îi oferă şansa de-a deveni stagiar la firma de brokeraj.

Deşi ajunge la noul birou neîngrijit şi îmbrăcat nu tocmai adecvat deoarece a fost arestat în ziua precedentă pentru neplata unei amenzi de parcare (şi a fost nevoit să zugrăvească apartamentul după ce a căzut de acord cu proprietarul că-l va mai lăsa să locuiască acolo o perioadă dacă îl va aranja), Chris este acceptat şi devine stagiar. Totuşi, lucrurile încep să se complice după ce contul său bancar este blocat de Fisc pentru neplata unor taxe, iar el şi fiul său ajung în stradă.

Film Online The Pursuit of Happyness - In cautarea fericirii subtitrat in limba Romana