Film online: The Punisher - Justitiarul (2004)


The Punisher - Justitiarul0 film online subtitrat
6.8/10 (491)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
The Punisher film online subtitrat in roameste.

Rãzbunãtorul de neoprit al colectiei Marvel, JUSTITIARUL, apare în fortã pe marele ecran într-un nou film de actiune care prezintã un incomparabil erou de benzi desenate. Justitiarul aduce în cinematografie unele dintre cele mai bine vândute benzi desenate The Punisher publicate de Marvel si un personaj de proiectie a cãrui popularitate o egaleazã pe cea ale altor vedete Marvel ca X-Men, Spider-Man si The Fantastic Four.
Justitiarul trãieste în lumea pe care o cunoastem cu totii, o lume întunecatã de rãzboi, crimã, cruzime si nedreptate. Nu are puteri supranaturale pentru a înfrânge rãul cu care se întâlneste- doar inteligenta lui incredibilã, anii de experientã în luptã si, mai presus de toate hotãrârea de fier pentru a-i rãzbuna pe cei nedreptãtiti de rãii societãtii. O poveste curajoasã a rãzbunãrii si a izbãvirii, Justitiarul este acel element rar- o operã de divertisment care se adreseazã cu fortã timpurilor sale.
Justitiarul marcheazã debutul regizoral al lui Jonathan Hensleigh, scenarist renumit al genului productiilor de mare succes The Rock, Armageddon si Die Hard: With a Vengeance. Scenariul filmului a fost scris de Hensleigh si de Michael France (Cliffhanger, The Hulk). Tom Jane (Dreamcatcher, 61*, Deep Blue Sea) interpreteazã rolul lui Frank Castle, Justitiarul, disputându-se cu superstarul John Travolta (Pulp Fiction, Face/Off), în rolul personajului negativ redutabil, Howard Saint. Din distributie mai fac parte Rebecca Romijn-Stamos (X-Men, X-2: X-Men United) în rolul Joan, o femeie care îsi revine dupã un trecut cu probleme; Laura Harring (Mulholland Drive) în rolul sotiei rãzbunãtoare a lui Howard Saint, Livia; si Samantha Mathis (American Psycho) în rolul sotiei lui Castle, Maria. Filmul este produs de Avi Arad directorul lui Marvel Studios (The Hulk, Spider-Man, X-Men) si de producãtorul Gale Ann Hurd (The Hulk, Aliens, Terminator 2).
Frank Castle (Tom Jane) este un om care a vãzut prea multã moarte în viata sa, mai întâi ca agent Delta Force si apoi ca agent special FBI. A reusit sã fie de multe ori în avantaj si în final sã pãrãseascã câmpul de luptã pentru a începe o viatã obisnuitã alãturi de sotia sa, Maria (Samantha Mathis) si de fiul sãu, Will (Marcus Johns). Pentru ultima misiune, Castle îsi îndeplineste rolul sub acoperire perfect, dar operatiunea scapã de sub control si un tânãr, Bobby Saint (James Carpinello) este ucis din întâmplare. Acest incident face ca FBI sã devinã dusmanul de moarte al omului de afaceri din Tampa, Howard Saint (John Travolta) si al sotiei lui, Livia (Laura Harring). În pofida pozitiei lor sociale strãlucitoare, familia Saint nu este un cuplu idilic din Florida ; în spatele averii lor de mari proportii se aflã începuturi violente, legãturi ilicite- si o capacitate de brutalitate înfiorãtoare. Provocati de moartea fiului lor, sotii Saint sunt gata sã îsi riste legalitatea obtinutã, într-o misiune de rãzbunare sângeroasã de mare amploare. Cel mai îngrozitor cosmar al lui Castle este pe cale sã se împlineascã, întrucât Howard Saint si oamenii lui dezlãntuie iadul la o reuniune a familiei Castle.
Dar Castle, spre durerea sa vesnicã, supravietuieste. Pânã în prezent, si-a petrecut întreaga viatã respectând exclusiv legea. Totusi, experienta l-a învãtat cã legea nu poate pedepsi asa cum se cuvine pe oamenii care i-au ucis familia. Trãgând linie sub cunostintele acumulate în 20 de ani, Castle pune în aplicare un plan pentru a-i pedepsi pe criminali. Se mutã într-o locuintã într-o clãdire ruinatã si aglomeratã din districtul industrial din Tampa, unde dintre chiriasi fac parte Joan (Rebecca Romijn-Stamos), o chelneritã la un restaurant din apropiere care încearcã sã îti punã ordine în viatã; Dave (Ben Foster), un tânãr firav de douãzeci si ceva de ani cu fata plinã de piercinguri; si dl. Bumpo (John Pinette) un gurmand rotofei care arareori pãrãseste casa.
În pregãtirea rãzbunãrii, Castle se familiarizeazã în amãnunt cu obiceiurile si cu rutinele familiei Saint. Gãseste urmele lui Howard si ale Liviei, dar si ale fiului lor supravietuitor, John (James Carpinello) si a adjunctului lui Howard, avocatul Quentin Glass (Will Patton). Înarmat cu informatiile de bazã, Castle lanseazã prima salvã împotriva intereselor de afaceri ale lui Saint. Uimit cã rivalul este în viatã si mai mult, cã îl atacã, Howard Saint îsi convoacã fortele pentru a-l ucide pe Castle. Apeleazã în curând la reteaua subteranã de asasini plãtiti, angajându-o pe bruta Harry Heck (Mark Collie) ca si pe monstrul blond cunoscut doar sub numele de Rusul (Kevin Nash).
Planul lui Castle este sã înainteze rapid, dar misiunea sa are efectul involuntar de a-i pune pe colocatarii lui în pericol. Totusi Joan, Dave si Dl. Bumpo se alãturã vecinului lor, chiar si cu un risc personal major. Aceastã familie temporarã- bãrbati si femei uitati care nu au pe nimeni care sã îi protejeze- îi aduce lui Castle singurul lucru la care se astepta mai putin: salvarea. Atingându-si scopul personal, Castle îsi dã seama cã misiunea lui în viatã abia a început. Ca Justitiar, va aduce dreptate oamenilor obisnuiti si le va face sã plãteascã pe personajele malefice ale societãtii.

Film Online The Punisher - Justitiarul subtitrat in limba Romana