Film online: The Princess Diaries - Prinţesa îndărătnică (2001)


The Princess Diaries - Prinţesa îndărătnică0 film online subtitrat
6.8/10 (522)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
The Princess Diaries film online subtitrat in roameste. The Princess Diaries este o comedie aparuta in 2001.

The Princess Diaries 2001 (Prinţesa îndărătnică), film online HD, subtitrat în Română

Adolescenta în vârstă de 15 ani Mia Thermopolis (Anne Hathaway) locuieşte împreună cu mama ei artistă, Helen (Caroline Goodall), într-o staţie de pompieri renovată din San Francisco. Mia este cam neîndemânatică, nepopulară şi pare că e invizibilă pentru cel faţă de care a dezvoltat o pasiune, Josh Bryant (Erik von Detten), din această cauză fiind deseori luată la mişto de iubita tipului, Lana Thomas (Mandy Moore). Singurii prieteni ai ei sunt Lilly Moscovitz (Heather Matarazzo), o fată la fel de nepopulară ca şi ea, şi fratele acesteia, Michael (Robert Schwartzman), care nutreşte şi sentimente de dragoste faţă de ea pe care nu le exprimă.

Chiar înaintea celei de-a 16-a aniversare, Mia află că bunica ei din partea tatălui, Clarisse (Julie Andrews), vine în vizită din Genovia, un mic regat European. Când Mia merge s-o întâmpine la o casă imensă (care se pare că ar fi consulatul Genovian), Clarisse mărturiseşte că este, de fapt, Regina Clarisse Renaldi şi că răposatul tată al Miei a fost Prinţul Moştenitor al Genoviei. Mia este uluită să descopere că este o prinţesă şi următoarea moştenitoare a tronului.

Şocată, Mia fuge acasă şi, furioasă, o ia la întrebări pe mama ei, care-i explică faptul că plănuia să-i dea această veste după ce ar fi împlinit vârsta de 18 ani, dar moartea tatălui a accelerat un pic treburile. Regina Clarisse vine şi îi spune că dacă refuză tronul, Genovia va rămâne fără conducător. Helen o convinge pe ezitanta Mia să ia „lecţii de prinţesă” de la Regină, spunându-i că are timp să ia o decizie până la balul care sărbătoreşte Independenţa Genoviei.

Urmăreşte online filmul The Princess Diaries 2001 (Prinţesa îndărătnică), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

CD 1

CD 2


Film Online The Princess Diaries - Prinţesa îndărătnică subtitrat in limba Romana