Film online: The Prince of Tides - Printul Mareelor (2010)


The Prince of Tides - Printul Mareelor0 film online subtitrat
7.5/10 (71)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
The Prince of Tides film online subtitrat in roameste.

The Prince of Tides 1991 (Prinţul Mareelor), film online subtitrat în Română

Lui Tom Wingo (Nick Nolte), profesor şi antrenor de fotbal din Carolina de Nord, îi cere mama lui, Lila, să meargă la New York pentru a ajuta psihiatrul surorii lui, Susan Lowenstein (Barbra Streisand), după ce Savannah (Melinda Dillon) a încercat să se sinucidă. Tom urăşte oraşul New York şi acceptă să meargă acolo cu destule ezitări. El merge şi pentru a profita de şansa de-a scăpa de viaţa nesatisfăcătoare pe care o duce şi a avea parte de puţină linişte. În timpul întâlnirii iniţiale cu Lowenstein, Tom este ezitant în a spune prea multe detalii despre familia lor disfuncţională.

În cele din urmă, Tom îi relatează lui Lowenstein anumite incidente din copilăria lui în speranţa că aceasta va găsi o modalitate de-a o salva pe Savannah. Părinţii Wingo constau într-un tată abuziv şi o mamă cu o mândrie mult prea mare şi avidă de un statut social măreţ. Tatăl lor se ocupa cu pescuitul de creveţi şi, chiar dacă avea succes în această profesie, a cheltuit toţi banii pe diverse tentative de afaceri eşuate, lăsând familia în sărăcie. Şi Tom este chinuit de propriile sale probleme, dar se ascunde sub ceea ce numeşte el a fi „modul sudist” ce constă în a râde despre orice.

De exemplu, soţia lui, Sallie, are o aventură, iar amantul ei doreşte să se căsătorească cu ea. După mai multe şedinţe, Tom şi Lowenstein încep să dezvolte sentimente romantice unul faţă de celălalt. Când Tom descoperă că ea este căsătorică cu Herbert Woodruff, un violonist faimos, ea îl prezintă fiului ei, Bernard (Jason Gould), care este îndemnat să devină muzician, dar el îşi doreşte în secret să devină fotbalist. Tom începe să-l antreneze pe Bernard şi, în acelaşi timp, participă la şedinţele mamei lui pentru a-şi ajuta sora a cărei situaţie este atât de gravă încât îşi dezvoltase o identitate alternativă drept Renata Halpern.

Film Online The Prince of Tides - Printul Mareelor subtitrat in limba Romana