Film online: The Polar Express - Polar Expres (2004)


The Polar Express - Polar Expres0 film online subtitrat
7.2/10 (753)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2004
The Polar Express film online subtitrat in roameste.

The Polar Express 2004 (Expresul polar), film online DVDRip, subtitrat în Română

În Ajunul Crăciunului, undeva prin anii ’50, un băieţel care locuieşte în Grands Rapids, Michigan, îşi doreşte să creadă în adevăratul spirit al Crăciunului, dar îi este tot mai greu să facă acest lucru deoarece familia lui îi spune într-una că totul este doar un mit. El se trezeşte brusc atunci când aude nişte zgomote puternice de afară, ca şi cum un tren ar pune frână, şi iese să vadă despre ce e vorba. El vede un tren magic numit „Polar Express” în aproierea casei sale, iar conductorul îi spune că trenul acesta se îndreaptă spre Polul Nord, iar acum este rândul lui să se îmbarce în tren.

Chiar dacă la început este neîncrezător şi refuză să urce în tren, se răzgândeşte în ultima secundă şi se îmbarcă. Odată ajuns la bord, băiatul întâlneşte alţi copii, printre care o fetiţă şi un „atoate ştiutor”. Trenul se opreşte din nou la o altă casă, acolo unde un băiat pe nume Billy trece prin aceiaşi situaţie ca şi el. Trenul îşi continuă apoi drumul, iar personalul începe să cânte şi să danseze în timp ce le oferă ciocolată caldă. Fata ascunde puţină ciocolată sub scaunul ei pentru a i-o oferi mai târziu lui Billy. Băieţelul de la început observă apoi că biletul fetei n-a fost compostat de conductor şi încearcă să i-l dea pentru a face acest lucru, dar îl pierde din cauza unei rafale de vânt.

Când se întoarce fata, ea observă că i-a dispărut biletul, iar băieţelul, simţindu-se vinovat, îi spune conductorului că el este cel care i l-a pierdut. Neavând de ales, conductorul o duce pe fată pe acoperişul trenului. Băieţelul găseşte în mod miraculos acel bilet şi se grăbeşte pentru a i-l înapoia fetei, dar este prea târziu. El întâlneşte apoi un vagabond care susţine că este proprietarul trenului şi Regele Polului Nord.

Urmărește online filmul The Polar Express 2004 (Expresul polar), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

Film Online The Polar Express - Polar Expres subtitrat in limba Romana