Film online: The Pirates! Band of Misfits - Piraţii ! O bandă de neisprăviţi (2012)


The Pirates! Band of Misfits - Piraţii ! O bandă de neisprăviţi0 film online subtitrat
6.8/10 (560)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2012
The Pirates! Band of Misfits film online subtitrat in roameste. The Pirates! Band of Misfits este o comedie aparuta in 2012.

Căpitanul Pirat are un singur vis: acela de a-şi învinge rivalii, pe Black Bellamy şi Cutlass Liz în competiţia ce are drept recompensă atribuirea titlului de Piratul Anului. Pentru a-şi atinge scopul, împreună cu echipajul său de pierde-vară şi neisprăviţi, el ridică pânzele şi porneşte pe mare. Aventura îi va purta pe eroii noştri de pe liniştita şi exotica insulă Blood Island până pe străzile învăluite în ceaţă ale Londrei din epoca victoriană, unde vor fi nevoiţi s-o înfrunte de diabolica regină, care urăşte piraţii. Pe drum, se împrietenesc cu tânărul om de ştiinţă Charles Darwin, care îi avertizează asupra unui mare pericol care îi pândeşte. Călătoria este lungă şi plină de primejdii, dar şi de ceea ce piraţii îndrăgesc cel mai mult: aventura .
Columbia Pictures şi Sony Pictures Animation prezintă The Pirates ! Band of Misfits / Piraţii ! O bandă de neisprăviţi, o producţie Aardman Animations, în regia lui Peter Lord. Scenariul este realizat de Gideon Defoe, după nuvela sa "The Pirates ! In an Adventure with Scientists". Producătorii filmului sunt Peter Lord, David Sproxton şi Julie Lockhart. Producător executiv este Carla Shelley. Coloana sonoră este compusă de Theodore Shapiro.
Vocile personajelor sunt interpretate de: Hugh Grant, David Tennant, Imelda Staunton, Martin Freeman şi Jeremy Piven.

Film Online The Pirates! Band of Misfits - Piraţii ! O bandă de neisprăviţi subtitrat in limba Romana