Film online: The One - Unicul (2001)


The One - Unicul0 film online subtitrat
6.4/10 (478)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2001
The One film online subtitrat in roameste.

The One – Unicul 2001, film online DVDRip, subtitrat în Română

Gabriel Yulaw (Jet Li), cândva un ofiţer la „Multiverse Authority (MVA), care reglementează călătoria interdimensională, caută să distrugă toate „versiunile sale” din universurile alternative. Ucigând toate celelalte versiuni ale sale şi absorbindu-le energia de viaţă el crede că va deveni un fel de zeu numit „The One”. Yulaw este capturat pentru scurtă vreme de agenţii MVA Rodecker (Delory Lindo) şi Funsch (Jason Statham), dar scapă în timpul procesului unde era condamnat la închisoare pe viaţă. Ultima sa replică pe care o cunoaşte, Gabriel (Gabe) Law, lucrează în cadrul County Sheriff Department din Los Angeles.

În ultimii doi ani, el a simţit o creştere a puterii, agilităţii şi abilităţilor mentale, dar nici el şi nici soţia lui, T.K. Law (Carla Guino), nu îşi dau seama care este cauza. În timp ce transporta un prizonier la Departamentul Şerifului, Gabe îi „simte” prezenţa lui Yulaw cu doar câteva moment înainte ca acesta să încerce să-l ucidă. Yulaw scapă, dar este urmărit de Gabe care sare într-un mod inuman peste un zid foarte înalt. Aterizând de partea cealaltă, Gabe este împuşcat de Yulaw, iar când se apropie de el pentru a-l ucide, Rodecker şi Funsch intervin şi îl împiedică să-şi ducă planul la bun sfârşit.

Gabe realizează că Yulaw este identic cu el în fiecare privinţă. Neştiind despre călătoriile interdimensionale, apariţia lui Yulaw este şocantă pentru el. După ce este internat în spital, Gabe îi simte din nou prezenţa lui Yulaw şi se porneşte o nouă luptă pe care Rodecker şi Funsch o întrerup din nou. Yulaw le spune celor doi că dacă-l omoară pe el, atunci Gabe va deveni „The One”. Îmbrăcaţi la fel şi arătând la fel, lupta dintre Gabe şi Yulaw în care s-au mutat fiecare dintr-o parte-n alta îi derutează pe cei doi agenţi şi nu îsi mai dau seama care este unul şi care celălalt.

Film Online The One - Unicul subtitrat in limba Romana