Film online: The New World - Lumea nouă (2005)


The New World - Lumea nouă0 film online subtitrat
6.9/10 (313)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
The New World film online subtitrat in roameste.

The New World 2005 (Lumea Nouă), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1607, Pocahontas (Q’orianka Kilcher), fiica şefului tribului Powhatan, şi alţi membri ai tribului lor sunt martorii sosirii a trei nave trimise de regalitatea Britanică pentru a găsi o colonie în Lumea Nouă. La bordul uneia dintre nave se află căpitanul John Smith (Colin Farrell), înlănţuit. După ce iniţial primeşte pedeapsa cu moartea prin spânzurare, Smith este cruţat de Căpitanul Christopher Newport (Christopher Plummer), liderul expediţiei. Deşi impresiile asupra locului sunt pozitive, bolile, indisciplina, insuficienţa proviziilor şi tensiunile cu localnicii Nativi Americani (cărora Newport le spune „naturalii”) pune expediţia în pericol.

Smith ia un grup de oameni şi merge pe râu pentru a face comerţ, iar în timp ce se află în această misiune, el este capturat de Nativii Americani şi adus în faţa Căpeteniei Powhatan (August Schellenberg). După ce este interogat, căpitanul este aproape de-a fi executat, însă scapă din nou cu viaţă după ce intervine Pocahontas. Trăind printre Amerindieni o lungă perioadă de timp drept prizonier, Smith este tratat bine şi câştigă respectul şi prietenia tribului. Ajungând să-i placă acest nou mod de-a trăi, el se îndrăgosteşte profund de Pocahontas. Ea, la rândul ei, este intrigată de modul său de gândire şi comportamentul „neobişnuit”.

Căpetenia îl trimite pe Smith în Jamestown cu înţelegerea ca Englezii să plece în primăvara următoare. Presat să preia conducerea, Smith înlocuieşte pacea pe care a avut-o cât a trăit printre Amerindieni cu moartea şi dificultatea responsabilităţilor care au sosit odată cu această nouă poziţie. El priveşte acum acea perioadă ca pe un vis frumos din care s-a trezit. Numărul lor se împuţinează pe zi ce trece de-a lungul iernii şi cei rămaşi sunt salvaţi doar de ajutorul primit din partea lui Pocahontas, care le aduce mâncare, haine şi alte provizii. Când vine primăvara, Powhatan realizează că englezii nu au nicio intenţie de-a părăsi meleagurile lor şi aflând că Pocahontas i-a ajutat, el ordonă un atac asupra lor, iar pe fată o trimite în exil.

Film Online The New World - Lumea nouă subtitrat in limba Romana