Film online: The Muppet Christmas Carol - Muppet - Colinda de Craciun (1992)


The Muppet Christmas Carol - Muppet - Colinda de Craciun0 film online subtitrat
7.2/10 (14)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1992
The Muppet Christmas Carol film online subtitrat in roameste. The Muppet Christmas Carol este o comedie aparuta in 1992. Kermit, Miss Piggy, Gonzo, Fozzie si tot restul gastii lui Jim Henson se reunesc pentru prima data din 1984 intr-un film ce va face deliciul micilor telespectatori. Filmul este o ecranizare dupa binecunoscuta poveste a lui Charles Dickens, A Christmas Carol, narata de insusi autorul, interpretat de Marele Gonzo si ajutat de sobolanul Rizzo.
Ebenezer Scrooge (Michael Caine) este un avar tiran care le da angajatilor lui vacanta de Craciun doar pentru ca nimeni altcineva nu lucra in aceasta perioada. Unul dintre acestia, Bob Cratchit (Kermit) ajunge acasa bucuros ca-si va petrece Craciunul alaturi de sotia sa, (Piggy) si de copiii lui, printre care Tiny Tim, care este grav bolnav.
Scrooge ajunge si el acasa numai ca aici, nu e nimeni care sa-l astepte. Doar spiritele vechilor lui parteneri de afaceri se reintorc din taramuri indepartate pentru a-l chinui. Pe tot parcursul serii, care ar fi trebuit sa fie una dintre cele mai fericite ale oricarui om, Scrooge nu face altceva decat sa primeasca vizitele fantomelor Craciunurilor care au fost, care sunt si care vor veni care ii arata, pe rand unde va ajunge daca va continua sa fie la fel de rau si zgarcit ca si pana acum.

Film Online The Muppet Christmas Carol - Muppet - Colinda de Craciun subtitrat in limba Romana