Film online: The Last Samurai - Ultimul Samurai (2003)


The Last Samurai - Ultimul Samurai0 film online subtitrat
8.0/10 (240687)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
The Last Samurai film online subtitrat in roameste.

The Last Samurai 2003 (Ultimul Samurai), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1876, căpitanul Nathan Algren (Tom Cruise) este traumatizat după participarea la masacrul asupra Amerindienilor din Războiul Indian şi a devenit un alcoolic pentru a uita de tot şi toate. Algren este abordat de fostul său coleg Zebulon Grant (Billy Connolly), care-l ia să se vadă cu fostul superior al lui Algren, colonelul Bagley (Tony Goldwyn), pe care Algren îl dispreţuieşte din cauza ordonării acelui masacru şi al aroganţei sale. În numele omului de afaceri Mr. Omura (Masato Harada), Bagley îi oferă lui Algren o slujbă ce constă în instruirea unor soldaţi care să suprime o revoltă a samurailor, conduşi de Katsumoto (Ken Watanabe).

În ciuda ironiei dureroase de-a participa la zdrobirea unei alte revolte tribale, Algren acceptă slujba exclusiv pentru plata grasă pe care urmează s-o încaseze. În Japonia, el păstrează un jurnal în care notează evenimentele ce se petrec acolo şi este însoţit de un traducător britanic pe nume Simon Graham (Timothy Spall), un mare pasionat de istoria şi tradiţiile samurailor. Deşi Algren doreşte să aştepte până când vor fi mai bine pregătiţi, Omura îl pune pe Bagley să ordone grăbirea lucrurilor şi aruncarea mai rapidă în luptă a soldaţilor. În lupta cu samuraii, Grant este ucis, iar Algren îl omoară pe samuraiul care conduce grupul, Hirotaro.

Katsumoto îşi aminteşte de o viziune cu un tigru când îl vede pe Algren folosind în luptă o sabie brodată cu un tigru şi ordonă capturarea sa. Dus în satul samurailor, rănile lui Algren sunt tratate de văduva lui Hirotaro şi fiul lui Katsumoto şi îşi revine curând. El începe să discute cu Katsumoto, studiază arta duelului de la războinicul Ujio şi îşi cere scuze de la Taka pentru moartea lui Hirotaro. În cele din urmă, apropiindu-se tot mai mult de oamenii din acel sat, Algren începe să treacă de cealaltă baricadă şi îi ajută pe aceştia să respingă un atac nocturn care îl aveau ca ţintă pe Katsumoto.

Film Online The Last Samurai - Ultimul Samurai subtitrat in limba Romana