Film online: The Kite Runner - Vanatorii de zmeie (2007)


The Kite Runner - Vanatorii de zmeie0 film online subtitrat
7.8/10 (141)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2007
The Kite Runner film online subtitrat in roameste. ”Exista o cale sa fii bun din nou”
"VANATORII DE ZMEIE" este un film emotionant, o poveste profunda despre prietenie, familie, despre amintiri devastatoare si despre dragostea regasita. Într-o tara pe picior de razboi, doi copii, Amir si Hassan, par sa se desparta pentru totdeauna. E dupa-amiaza cand cerul deasupra Kabulului exulta de fericirea si libertatea zmeelor. Dupa victorie, se petrece actul de tradare ce va atrage o tragedie. Urmeaza o calatorie epica pe calea izbavirii. Acum, dupa 20 de ani de viata în America, Amir se întoarce în Afganistanul strivit de guvernarea talibana, pentru a-si înfrunta secretele negre care-l bantuiesc si pentru a-si încerca ultima sansa de a îndrepta lucrurile.
Regizorul Marc Forster (STRANGER THAN FICTION, MONSTER´S BALL; FINDING NEVERLAND) da viata romanului bestseller al lui Khaled Hosseini, împreuna cu o mare diversitate de actori, un grup remarcabil si neomogen, de la amatori din Afganistan, la celebritati internationale. Filmarile au fost realizate în vestul Chinei, în zona desertica de la granita cu Afganistanul. Rezultatul este o calatorie într-o lume noua, prin universul uman, o poveste care vorbeste despre toti cei care au primit a doua sansa de a schimba un trecut dureros si de a gasi iertarea.
DreamWorks, Sidney Kimmel Entertainment si Participant Productions prezinta "The Kite Runner", o productie Sidney Kimmel Entertainment si Parkers / MacDonald lansata de Paramount Classics. Rezizat de Marc Forster, "THE KITE RUNNER" este realizat dupa un scenariu adaptat de David Benioff (TROY; STAY) dupa romanul omonim al lui Khaled Hosseini. Filmul este produs de William Horberg (COLD MOUNTAIN, THE TALENTED MR. RIPLEY), Waler F. Parks (GLADIATOR, CATCH ME IF YOU CAN), Rebecca Yeldham (MORORCYCLE DIARIES) si E. Bennett Walsh (KILL BILL). Producatorii executivi sunt Sidney Kimmel, Laurie MacDonald, Sam Mendes si Jeff Skolll.

Film Online The Kite Runner - Vanatorii de zmeie subtitrat in limba Romana