Film online: The Italian Job - Jaf in stil italian (2003)


The Italian Job - Jaf in stil italian0 film online subtitrat
7.5/10 (256005)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2003
The Italian Job film online subtitrat in roameste.

The Italian Job 2003 (Jaf în stil italian), film online DVDRip, subtitrat în Română

Spărgătorul de seifuri John Bridger (Donald Sutherland) a pus la cale un ultim jaf în Veneţia, Italia, şi îşi cheamă fiica, Stella (Charlize Theron), înainte de-a trece la acţiune. Bridger se întâlneşte cu planificatorul Charlie Croker (Mark Wahlberg) şi restul echipei lor formată din: Steve, „omul din interior” (Edward Norton); Handsome Rob, şoferul (Jason Statham); „Left Ear”, expertul în explozibili (Mos Def); şi Lyle, expertul în tehnologie (Seth Green). Jaful lor este încununat de succes, reuşind să fure un seif ce conţine aur în valoare de 35 de milioane de dolari. În timp ce sărbătoreau reuşita în Alpi, ei vorbesc despre ce au de gând să cumpere cu banii obţinuţi după ce se face împărţeala la şase.

Atunci când vine rândul lui Steve să spună ce va face cu banii, el spune că n-are nimic special în minte şi va cumpăra cam aceleaşi lucruri precum au spus cei dinaintea sa. În timp ce conduceau pe un drum îngust, echipa este oprită de bărbaţi înarmaţi. Aceştia se dovedesc a fi oamenii pe care i-a angajat Steve să-l ajute să le dea ţeapă colegilor săi. Un an mai târziu, Charlie şi echipa l-au localizat pe Steve care se află într-o vilă din Los Angeles, folosind o altă identitate şi fiind pe cale să „spele banii” prin intermediul unui bijutier, Yevhen (Boris Lee Krutonog).

Plănuind să recupereze aurul înainte ca acesta să fie mutat, Charlie o sună pe Stella (acum o spărgătoare de seifuri profesionistă ce lucrează cu forţele de ordine) şi o convinge să-i ajute. Echipa îi taie legătura de internet şi TV lui Steve pentru ca acesta să sune la compania de cablu. Apoi aranjează ca Stella (singura din echipă pe care Steve n-o cunoaşte) să pătrundă în vilă şi să pretindă că lucrează la compania de cablu pentru a localiza seiful.

Film Online The Italian Job - Jaf in stil italian subtitrat in limba Romana