Film online: The Interpreter - Traducătoarea (2005)


The Interpreter - Traducătoarea0 film online subtitrat
6.6/10 (81016)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2005
The Interpreter film online subtitrat in roameste.

The Interpreter 2005 (Traducătoarea), film online DVDRip, subtitrat în Română

Silvia Broome (Nicole Kidman) este o traducătoare ce lucrează pentru Naţiunile Unite în New York. Ea a fost crescută în Republica Matobo, o ţară fictivă Africană, dar are dublă cetăţenie. Naţiunile Unite iau în considerare punerea sub acuzare a lui Edmond Zuwanie (Earl Cameron), preşedintele Matobo, pentru a fi judecat la Curtea Penală Internațională. Deşi la început era privit ca un adevărat salvator, de-a lungul ultimilor 20 de ani el a devenit la fel de corupt şi tiran precum guvernul pe care l-a înlocuit şi este acum responsabil pentru „purificare etnică” şi alte atrocităţi comise în Matobo.

Zuwanie ajunge curând în faţa Adunării Generale a Națiunilor Unite pentru a da explicaţii şi a-şi susţine cauza în speranţa că va evita această acuzaţie. Serviciile de securitate evacuează clădirea Naţiunilor Unite, iar Silvia se întoarce seara pentru a-şi recupera unele obiecte personale. În acel moment, ea aude discuţii privitoare la un plan de asasinare şi fuge speriată din clădire atunci când respectivii îşi dau seama că au fost auziţi. A doua zi, ea recunoaşte anumite cuvinte din discuţia pe care o auzise seara trecută, în cadrul întâlniri unde este traducătoare, şi raportează aceste lucruri securităţii Naţiunilor Unite; planul de asasinare îl vizează pe însuşi Zuwanie.

Drept urmare, aceştia cheamă în ajutor Serviciile Secrete Americane care-i distribuie pe Tobin Keller (Sean Penn) şi Dot Woods (Catherine Keener) să investigheze şi, de asemenea, să-l protejeze pe Zuwanie atunci când va ajunge. Keller află că, în trecut, fiind implicată într-un grup de gherilă din Matoban, părinţii şi sora Silviei au fost ucişi de minele plantate de oamenii lui Zuwanie şi că a avut o relaţie cu unul dintre oponenţii politici ai acestuia. Deşi Keller este circumspect în privinţa poveştii pe care o spune Silvia, cei doi încep să se apropie şi, în cele din urmă, ajunge s-o protejeze atunci când este supusă unor atacuri.

Film Online The Interpreter - Traducătoarea subtitrat in limba Romana