Film online: The Haunting - Castelul bantuit (1999)


The Haunting - Castelul bantuit0 film online subtitrat
5.8/10 (196)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1999
The Haunting film online subtitrat in roameste. The Haunting este o de groaza aparuta in 1999.

Acţiunea se învârte în jurul unui experiment organizat de un reputat psiholog. Acesta vrea să studieze îndeaproape frica şi îşi alege ca spaţiu pentru experimentul său un conac, Hill House, cu o reputaţie înfricoşătoare, despre care se spune că este bântuit de spirite malefice. Clădirea, construită în urmă cu mai bine de 100 de ani, trebuia să devină un adevărat cămin pentru proprietar, dar, din motive necunoscute, acesta a murit înainte de a reuşi să-şi întemeieze şi o familie.
Legendele locului spun că moartea sa a fost suspectă şi pun nefericitul eveniment pe seama spiritelor care bântuie conacul. Fascinat de reputaţia macabră a locului, doctorul David Marrow îşi propune să descopere secretul conacului. Subiecţii studiului său sunt foarte bine aleşi şi reprezintă tipologii umane total diferite. Theo, interpretată de Catherine Zeta-Jones, este prototipul femeii de succes, tânără, frumoasă, sociabilă şi încrezătoare în forţele proprii. Luke, interpretat de Owen Wilson, este un cinic greu de păcălit, iar Nell, interpretată de Lili Taylor, este o femeie sensibilă şi fragilă, aflată în căutarea propriei identităţi. Pe toţi aceştia îi leagă însă un lucru: insomnia.
Psihologul nu îi previne de la început că vor trece prin experienţe dure, el le spune doar că studiază insomnia şi că sejurul de la conac va fi unul liniştit. Încă de la sosirea lor în casa bântuită, cei patru locatari de ocazie trăiesc momente terifiante. Până să se dezmeticească şi să înţeleagă ce li se întâmplă, situaţia scapă de sub control. Nici măcar organizatorul ciudatului experiment nu mai este în stare să schimbe mersul lucrurilor.

Film Online The Haunting - Castelul bantuit subtitrat in limba Romana