Film online: The Guest (2014)


The Guest0 film online subtitrat
7.2/10 (8115)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2014
The Guest film online subtitrat in roameste.

The Guest – Oaspetele 2014, film online HD, subtitrat în Română

Încă având probleme să accepte faptul că fiul lor cel mare, Caleb, şi-a pierdut viaţa în Războiul din Afghanistan, familia Peterson – domnul şi doamna Peterson, împreună cu copiii lor Luke şi Anna (Maika Monroe) – sunt vizitaţi în mod neaşteptat de către David Collins (Dan Stevens), un fost soldat care susţine că a fost prieten cu Caleb şi este acolo pentru a-şi îndeplini promisiunea făcută acestuia de-a avea grijă de familie. David este politicos, cald şi prietenos cu familia, iar doamna Peterson îi spune că poate să rămână cu ei atât timp cât doreşte.

În timp ce locuieşte cu ei, David află despre problemele pe care le are domnul Peterson la muncă şi observă faptul ca Luke se întoarce acasă având ochiul vânăt. Cu ajutorul lui Luke, el îi urmăreşte pe studenţii care l-au atacat până la un bar şi apoi îi umileşte. David merge apoi la o petrecere cu reticenta Anna, unde o salvează pe prietena ei, Kristen, de fostul iubit abuziv. David îl învaţă apoi pe Luke cum să se apere singur şi îi oferă un cuţit drept cadou.

Atunci când merge să cumpere arme de la un individ pe care l-a cunoscut la petrecerea unde s-a dus împreună cu Anna, David îi omoară pe vânzătorii de arme şi pleacă de acolo cu armele şi două grenade. Devenind tot mai suspicioasă, Anna sună la baza militară pentru a întreba de David şi descoperă unele detalii foarte interesante legate de trecutul acestuia şi motivul real pentru care se află în oraş. De asemenea, o echipă condusă de Maiorul Carver porneşte şi ea pe urmele lui David.

Urmăreşte online filmul The Guest – Oaspetele 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Film Online The Guest subtitrat in limba Romana