Film online: The Guard (2011)


The Guard0 film online subtitrat
7.1/10 (96)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2011
The Guard film online subtitrat in roameste. The Guard este o comedie aparuta in 2011.

The Guard 2011, film online DVDRip, subtitrat în Română

Sergentul Gerry Boyle (Brendan Gleeson) este ofiţer al Gărzii Síochána din Connemara, vestul Irlandei. El are un comportament grosolan şi conflictual, consumând cu regularitate droguri şi alcool, chiar şi atunci când se află la datorie, însă are şi o parte mai sensibilă, fiind tare îngrijorat în legătură cu mama lui bolnavă, Eileen (Fionnula Flanagan). Boyle şi noul său subordonat, Aidan McBride (Keenan), investighează o crimă comisă în jurisdicţia lor şi descoperă dovezi aparente care fac trimitere spre un criminal în serie ocult. La scurt timp după aceea, Boyle participă la o şedinţă condusă de Wendell Everett (Don Cheadle), un agent special FBI trimis să ajute Garda pentru a captura patru traficanţi de droguri irlandezi al căror lider este Francis Sheehy-Skeffington (Liam Cunningham).

FBI-ul suspectează că Francis aşteaptă un mare transport de cocaină ce urmează a-i fi livrat în Connemara pe calea apei. Boyle recunoaşte doi dintre oamenii din prezentarea lui Everett ca fiind victimele crimelor pe care le investighează el şi McBride. Cam în acelaşi moment, McBride trage pe dreapta o maşină condusă de Sheehy şi aghiotanţii săi, Clive Cornell (Mark Strong) şi Liam O’Leary (David Wilmot), iar aceştia îl împuşcă. Soţia lui McBride, Gabriela (Katarina Cas), îi spune lui Boyle că soţul ei a dispărut şi acesta promite că va investiga.

Everett, care îşi desfăşoară activitatea după manual, şi neortodoxul Boyle primesc sarcina de-a lucra împreună şi a da de urmele lui Sheehy şi oamenii lui. În timp ce se întoarce de la un hotel unde a avut o „întâlnire” cu două tinere, Boyle observă maşina de serviciu a lui McBride într-un loc cunoscut pentru desele acte de sinucidere, dar chiar şi aşa el nu crede nicio clipă că răposatul său partener ar fi putut să-şi ia viaţa pentru că nu avea niciun motiv să facă aşa ceva.

Film Online The Guard subtitrat in limba Romana