Film online: The Fly - Musca (1986)


The Fly - Musca0 film online subtitrat
7.6/10 (222)
Film online subtitrat in roameste aparut in 1986
The Fly film online subtitrat in roameste. The Fly este o de groaza aparuta in 1986.

The Fly – Musca 1986, film online DVDRip, subtitrat în Română

Seth Brundle (Jeff Goldblum), un om de ştiinţă genial, dar excentric, o cunoaşte pe Veronica Quaife (Geena Davis), o jurnalistă la revista Particle, în cadrul unei conferinţe de presă ţinută de Bartok Science Industries, compania care-i finanţează munca omului de ştiinţă. Seth o ia pe Veronica într-un depozit ce-i serveşte atât ca şi casă cât şi ca laborator şi îi arată un proiect care va schimba lumea: un set de „Telepods” care permit teleportarea unui obiect de la un pod la altul. Brundle o convinge pe Veronica să nu dezvăluie prea multe lucruri despre proiectul său în schimbul exclusivităţii atunci când va decide să-l facă public şi ea începe să-i documenteze munca.

Deşi Telepodurile pot transporta obiecte, ele nu funcţionează la fel de bine şi cu fiinţele vii, aşa cum îi şi demonstrează la un moment dat. Seth şi Veronica încep curând şi o relaţie amoroasă, iar prima lor noapte de sex îi oferă acel declic lui Seth care reprogramează telepodurile pentru a reuşi transportarea fiinţelor vii. La scurtă vreme după aceea, el reuşeşte să teleporteze un babuin dintr-un loc în altul fără a-i cauza nicio daună aparentă. Îmbătat de succes, el vrea să petreacă o seară romantică împreună cu Veronica, însă această pleacă brusc înainte de-a apuca să petreacă.

Judecata lui Brundle începe să fie afectată de alcool şi paranoia că Veronica se împacă în secret editorul şi fostul ei iubit, Stathis Borans (John Getz). Supărat, el hotărăşte să se teleporteze fără a mai aştepta prezenţa Veronicăi, însă nu observă că o muscă s-a strecurat în telepod alături de el. Deşi teleportarea pare că a decurs fără efecte secundare, ele totuşi încep să apară mai întâi sub forme pozitive, însă după ce studiază mai amănunţit ce s-a petrecut atunci, el face nişte descoperiri teribile.

Urmăreşte online filmul The Fly – Musca 1986, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Film Online The Fly - Musca subtitrat in limba Romana