Film online: The Family - Malavita: O familie criminala (2013)


The Family - Malavita: O familie criminala0 film online subtitrat
6.8/10 (259)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2013
The Family film online subtitrat in roameste. The Family este o comedie aparuta in 2013.

The Family 2013 (Malavita: O familie criminală), film online subtitrat în Română

În urmă cu şase ani, un şef mafiot pe nume Giovanni Maznoni (Robert DeNiro) a fost suspectat că a pus la cale anumite lucruri împotriva lui Don Luchese, un mafiot din comunitatea Brooklynului. După o tentativă de asasinat împotriva lui şi familiei sale eşuată, îl atrage într-o capcană pe Don Luchese (trimiţându-l la închisoare acolo unde, datorită influenţei sale, trăieşte foarte bine) şi intră în programul de protecţie a martorilor, fiind sub supravegherea agentului FBI Stansfield (Tommy Lee Jones). Familia se mută din nou într-un orăşel de lângă Normandy după ce tendinţele lor mafiote alertează duşmanii lor în legătură cu locul unde se află.

În timp ce familia se adaptează la viaţa din micuţul oraş, fiecare membru are de-a face cu propriile probleme ce apar în paralel. Giovanni intră în belea atunci când susţine ca este un istoric ce scrie o carte despre debarcările din Normandia – lucru problematic deoarece localnicii sunt mult mai familiari cu subiectul decât este el. De asemenea încearcă să găsească răspunsuri în legătură cu faptul că apa din casa lui este maronie şi se enervează când cei cu care vorbeşte nu vor să-şi asume responsabilitatea. El se ia la bătaie cu câţiva oameni, printre care proprietarul unei fabrici de fertilizatori deoarece l-a întrerupt când vorbea.

Fiica, Belle (Dianna Agron), se îndrăgosteşte de un student de facultate care e profesor suplinitor la ora de matematică. Ea pretinde că are nevoie de meditaţii la matematică pentru a putea începe o relaţie cu el. Soţia, Maggie (Michelle Pfeiffer), aruncă în aer o mică alimentară după ce proprietarul face remarci stereotipe. Ea îşi petrece foarte mult timp la o biserică şi are o relaţie bună cu preotul local – relaţie care ajunge în impas atunci când mărturiseşte numeroasele păcate pe care le-a comis familia ei. Fiul, Warren (John D’Leo), îşi face relaţii în şcoala locală. În prima zi, el este bătut de o mică gaşcă, dar îşi foloseşte relaţiile pentru a crea o mini-mafie în şcoală.

Film Online The Family - Malavita: O familie criminala subtitrat in limba Romana