Film online: The Experiment (2010)


The Experiment0 film online subtitrat
7.0/10 (321)
Film online subtitrat in roameste aparut in 2010
The Experiment film online subtitrat in roameste.

The Experiment (Experimentul) 2010, film online DVDRip, subtitrat în Română

Dr. Archaleta (Fisher Stevens) conduce un studiu în care participanţii voluntari vor fi divizaţi în două grupuri – prizonieri şi gardieni. Printre ei se numără şi Travis (Adrien Brody), un mândru protestatar anti război, şi Michael Barris (Forest Whitaker), un bărbat în vârstă de 42 de ani care încă locuieşte cu mama lui autoritară. După ce se fac experimentele ce măsoară anumite reacţii la scene de violenţă, grupul de 26 de persoane alese este divizat în 20 de prizonieri şi 6 gardieni. Travis este repartizat în grupul prizonierilor în timp ce Barris este gardian. Regulile de bază sunt următoarele: prizonierii trebuie să mănânce tot ce li se dă, trei mese pe zi; vor avea 30 de minute de recreere zilnic şi prizonierii nu trebuie să părăsească zonele delimitate.

Gardienii, la rândul lor, trebuie să se asigure că prizonierii se supun acestor reguli şi să se descurce în mod corespunzător cu eventualele probleme ce apar în termen de 30 de minute. Archaleta subliniază faptul că experimentul va înceta imediat la primul semn de violenţă. Dacă vor reuşi să respecte aceste reguli timp de două săptămâni, fiecare voluntar al acestui experiment va fi răsplătit cu suma de 14 mii de dolari.

Travis împarte celula cu Benjy (Ethan Cohn), un romancier grafic, şi Nix (Clifton Collins Jr.), membru al Aryan Brotherhood. Barris, îngrijorat că unii gardieni, în special Chase (Cam Gigandet), ar putea recurge la violenţă, încearcă să le descurajeze comportamentul agresiv. În schimb, gardienii devin tot mai viguroşi în a-i face pe prizonieri să respecte regulile. Barris devine din ce în ce mai sadic, dar în ciuda abuzurilor tot mai mari ale gardienilor, Travis rămâne sfidător. Dându-şi seama că Travis îi influenţează pe ceilalţi prizonieri să devină sfidători, Barris decide să-l umilească, din moment ce violenţa fizică este interzisă. Sub comanda lui Barris, Travis este „răpit” şi supus unor umilinţe grele, iar din moment ce lumina roşie nu se aprinde el consideră că acest tratament a fost unul „corespunzător”.

Film Online The Experiment subtitrat in limba Romana